جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: ضد عفوني کردن سبزی و میوه جات

  1. #1
    nariman4 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jun 2006
    ارسالها
    6

    پیشفرض ضد عفوني کردن سبزی و میوه جات

    آيا قارچ خوراكي رو با محلول پركلرين ضدعفوني ميكنن؟ميشه ميوه هاي درختي رو بامحلول رقيق آب و مايع ظرفشويي شست بعد با پوست خورد؟يا حتمابايد ضد عفوني بشن؟آخه بعضي معتقدند اگه همه ي مواد ضدعفوني شده رومخصوصا بچه ها مصرف كنن زود در برابر ميكروباي معمولي از پا در ميان و نبايد خيلي هم استريل بود .لطفا راهنمايي كنين.ممنون

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    گزارشی در باره اونچه که مرتبط به کودکان گفتید نداریم و منطقی هم نیست. در باره ضد عفونی کردن سبزیجات و میوه ها اصول کلی گفته شده که باید رعایت بشه...

    هر چند شايد اين اقدامات در رفع كامل آلودگي مؤثر نباشد، اما به كاهش آن كمك خواهند كرد.
    ۱- هميشه ميوه را در فصلش تناول كنيد. به ياد داشته باشيد ميوه هاي تازه كمترين پس مانده را دارا مي باشند.
    ۲- شستن مؤثر ميوه و گرفتن پوست آن به هنگام مصرف، اهميت فراواني دارد. براي شستن مؤثر ميوه راههاي زير پيشنهاد مي شوند:
    - يك قاشق غذاخوري بي كربنات سديم را در ۲۰ ليتر آب حل كرده و ميوه ها را به مدت ۱۵ دقيقه در محلول قرار دهيد. با اين كار تا ۹۵% از مواد شيميايي مضر زدوده خواهند شد.
    - خيساندن انگور در مخلوطي از آب و سركه به كاستن از پس مانده ها در سطح ميوه كمك مي كند.
    - ميوه ها را پس از شستشو با آب در حجم آبي معادل چهار ليتر به مدت ۱۵ دقيقه غوطه ور كنيد.
    ۳- نگهداري در يخچال نيز به امر كمك مي كند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت