8 اشتباه در پخت مرغ

8 اشتباه در پخت مرغبسیاری از آشپزها توجه بیشتری به نحوه پخت مرغ نشان می دهند و در پختن مرغ همان ترسی را دارند که در پختن بوقلمون دارند. به عبارت دیگر، بسیاری از آشپزها از این می ترسند که مرغشان خوب پخته نشود و یا طعم خوبی پیدا نکند. مرغ به مانند یک بوم نقاشی است که عوامل زیادی بر روی مزه و رطوبت آن تأثیر می گذارد. در زیر به شایع ترین اشتباهات موجود در پختن مرغ اشاره خواهیم کرد و روش هایی را برای رفع این اشتباهات بیان می کنیم که برگرفته از نظرات آشپزهای خبره می باشد.
.
مرغ های با کیفیت انتخاب کنید
در ابتدا هنگام خرید، مرغ هایی را انتخاب کنید که آنتی بیوتیک و هورمون کمی دریافت کرده باشد. از آنجا که این نوع مرغ ها به روش مناسبی پرورش داده شده اند، دارای مزه ی بسیار خوبی می باشند. بطور کلی، اگر گوشت مرغ کیفیت نداشته باشد نباید این انتظار را داشته باشید که پس از پخت آن، مرغ خوش طعم و خوش مزه ای را داشته باشید.
.
در افزودن ادویه جات زیاده روی نکنید
نیاید بیش از حد به مرغ ادویه زد اما این را باید در نظر داشت که پیش از کباب کردن مرغ حتما باید به آن نمک و فلفل اضافه کرد.
حرارت را زیاد نکنید
اگر مرغ را با دمای بسیار بالایی با اجاق گاز و یا کباب پز بپزید، ممکن است پوست مرغ بسوزد. اگر برای پخت مرغ از یک کباب پز زغالی استفاده می کنید، میزان دما را در حد متوسط و پایین تر نگه دارید. همچنین اگر برای پخت مرغ از اجاق فن دار استفاده می کنید، دمای شعله را بین 180 تا 200 درجه ی سانتیگراد نگه دارید. با این دما پوست مرغ ترد خواهد شد و از سوختن پوست مرغ و تغییر طعم جلوگیری خواهید کرد.
.
گوشت مرغ را بیش از اندازه نپزید
تفاوت های مختلفی میان گوشت قرمز و گوشت مرغ وجود دارد. یکی از این تفاوت ها این است که مرغ به سرعت پخته می شود و امکان سوختن آن زیاد است. هنگام کباب کردن سینه ی مرغ مطمئن شوید که میزان حرارت در سطح متوسط است و همچنین چند دقیقه قبل از آنکه مرغ بطور کامل پخته شود آن را از روی کباب پز بردارید، زیرا زمانی که مرغ را در این حالت از روی کباب پز برمی دارید، حرارت مرغ به حدی است که گرمای لازم برای پخت کامل خودش را فراهم آورد و در نتیجه گوشت آن خشک نمی شود. اگر مرغ را آب پز می کنید باید حین آب پز شدن آن نگاهی به مرغ بیندازید و آن را تست کنید زیرا اگر مرغ را برای مدت زیادی در آب جوش نگه دارید، این امکان وجود دارد که برای خوردن آن مرغ به جویدن زیادی نیاز داشته باشید.
.
سس را در مرحله آخر اضافه کنید
تا وقتی که مرغ شما بطور کامل پخته نشده است، هیچ سسی به آن اضافه نکنید زیرا افزودن سس باعث سوختن مرغ می شود و ممکن است مرغ مزه ی زغال به خود بگیرد.
.
رطوبت پوست مرغ را بگیرید
اگر در نظر دارید مرغ را همراه با پوست بپزید پیش از طبخ، آن را با یک حوله ی کاغذی کاملا خشک کنید. هرچه گوشت مرغ خشک تر باشد، پوست مرغ پس از پخت تردتر خواهد شد.
.
درجه حرارت را در اواسط پخت کمی کم کنید
زمانی که مرغ را در درون فر گذاشید، برای مدت 20 دقیقه دما را روی 200 درجه ی سانتی گراد نگه دارید و سپس برای اینکه مرغ کاملا پخته شود دما را برای مدت مناسبی تا 180 کاهش دهید. پس از یک ساعت مرغ را با یک
سیخ کباب تست کنید و اگر هنوز بطور کامل پخته نشده است بگذارید بیشتر در فر بماند.
.
از دما سنج استفاده کنید
اگر با طرز استفاده از فر هنوز آشنا نیستید، می توانید از دما سنج استفاده کنید. دما سنج به شما کمک می کند که از پخت بیش از حد و کمتر از حد مرغ جلوگیری کنید

ghazaa.com