جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: گرم کردن اسفناج و فریز کردن آن

  1. #1
    reza8 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ارسالها
    2

    پیشفرض گرم کردن اسفناج و فریز کردن آن

    با سلام در مطلب پزشکی نوشته شده بود که از گرم کردن اسفناج و فریز کردن آن پرهیز کنید که سمی و خطرناک می باشد، آیا این مطلب صحت دارد ؟ اگر دارد خطر آن تاچه حدی است؟ دراینصورت اکثر قورمه سبزیها چونکه دارای اسفناج بوده و پس از گرم کردن در فریزر نگهداری می شوند، بایستی خطرناک باشند!

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    بله در بعضی از سبزی‌ها مثل هویج و اسفناج، مقدار زیادی نیترات وجود دارد که در تماس با آلودگی میکروبی، تبدیل به نیتریت شده و با آمین‌ها و اسیدهای آمینه که از ترکیبات طبیعی مواد غذایی به شمار می‌آیند، ترکیبات سرطان زایی به نام نیتروزآمین‌ها را به وجود خواهند آورد.
    سرعت سنتز نیتروزآمین‌ها در منهای 18 درجه سانتی گراد، که همان دمای فریزر است، مثل دمای 50 درجه بوده و بسیار زیاد است.
    البته تمام این اتفاقات در شرایطی می‌افتد که آلودگی میکروبی وجود داشته باشد تا نیترات را به نیتریت احیا کند.
    از مواد غذایی دیگر حاوی نیترات که فریز کردن آن ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، سوسیس و کالباس است، چرا که در تهیه این مواد غذایی، نیتریت به‌عنوان ماده نگهدارنده به آن ها اضافه می‌شود.
    البته در قرمه سبزی مقدار اسفناج کم است. این مطلب بیشتر در مورد مواردی صدق می کند که حجم زیادی از این سبزی ها را در فریزر نگه داری می کنند؛ مثلا اسفناج را برای بورانی نباید در فریزر نگه داشت.
    بنا بر این اسفناج و هویج را تازه مصرف کنید. اسفناج تازه را تا یک هفته در یخچال می توانید نگهداری کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت