4 سبزي، 4 توصيه
چگونه سبزيجات پخته را خوشمزه تر کنيم؟

سبزيجات پخته، غذاهاي سالمي هستند که حتي برخي افراد به جز آنها هيچ نمي‌خورند و اصطلاحا «گياه‌خوار» مي‌شوند. ولي مشکلي که سبزيجات پخته دارند، اين است که پس از پخت، بي‌مزه‌ مي‌شوند و طعم آب مي‌گيرند. برخي سبزيجات نيز در اثر پختن بيش از حد له مي‌شوند و خواص اصلي خود را از دست مي‌دهند...

هويج از آن دسته‌ سبزيجاتي است که تقريبا در هر روش پختي سالم مي‌ماند ولي کلم بروکلي يا کلم سفيد دلمه‌اي در اثر پختن بيش از اندازه ممکن است له شوند و ديگر آن شکل زيبايشان را در بشقاب شما نداشته باشند. اگر شما هم با پختن سبزيجات مشکل داريد، با اين مطلب همراه شويد.


1.کلم سفيد

براي اينکه شما يک کلم پخته خوشمزه داشته باشيد، کافي است آن را خرد کرده و در روغن کنجد سرخ کنيد. همچنين مي‌توانيد با يک قاشق کره، آن را سرخ کرده و ميل کنيد.




2.کلم بروکسل

براي پختن کلم بروکسل به حرارت زيادي نياز داريد. مي‌توانيد براي پختن آن در حرارت زياد، از چند قطره روغن كنجد يا سس سويا استفاده کنيد. با اين افزودني‌ها، کلم بروکسل‌تان بسيار خوش‌طعم مي‌شود.




3.هويج

هويج را خرد کنيد و آن را داخل قابلمه بريزيد. يک قاشق سوپ‌خوري روغن و يک چهارم فنجان آبليمو يا سركه و يک قاشق شکر به آن اضافه کنيد. شما مي‌توانيد هويج‌هاي کوچک را درسته بپزيد ولي هويج‌هاي بزرگ‌تر را قطعه‌قطعه کنيد و به شکل گرد درآوريد. هويج پخته به اين روش هم خوشمزه مي‌شود و هم ظرف سبزيجات پخته شما را شيک‌تر و زيباتر مي‌کند.




.4کلم بروکلي

براي طبخ کلم بروکلي، روش‌هاي گوناگوني وجود دارد اما پختن درون آب و روي اجاق گاز و بخارپز کردن با اندکي نمک و يک قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون بهترين روش‌هاي پختن کلم بروکلي هستند. اگر دوست داريد کلم بروکلي‌هايتان را بپزيد بايد دقت کنيد که حتما بعد از 5 دقيقه آنها را کنترل کنيد. براي اين کار، کافي است يک چنگال را درون کلم‌ها فرو کنيد تا مطمئن شويد کاملا پخته‌اند. اگر پخته بودند، فورا آنها را از روي چراغ گاز و حرارت مستقيم برداريد. يادتان باشد کلم بروکلي به حرارت حساس است و فورا از بين مي‌رود.

منبع: ريدرزدايجست
هفته نامه سلامت