سلامتيران: بر اساس تحقيقات دانشمندان دانشگاه هاروارد، كندن پوست مرغ قبل از طبخ آن براي سلامتي مفيد نيست. به نقل از رويترز، اين محققان معتقدند خطر ابتلا به سرطان مثانه در مردان و زناني كه 5 بار در هفته از مرغ پخته شده آن هم بدون پوست استفاده مي‌كردند 52 درصد بيشتر است. نتايج اين تحقيقات كه در مجله تغذيه باليني آمريكا منتشر‌ ‌شده است نشان مي‌دهد محصولات گوشتي حاوي نيتروزامين هستند كه‌ ‌تاثير زيادي در ابتلا به سرطان مثانه دارند. به گفته آنها مرغي كه با پوست‌ ‌پخته مي‌شود، مقدار كمتري از ماده آمين‌هاي هتروسايكليك را دارند. اين آمين‌ها تركيبات سرطانزايي هستند كه در زمان طبخ گوشت در درجه‌ ‌حرارت‌هاي بالا ايجاد مي‌شوند