جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: طرز پختن غذا - سرطان

  1. #1
    hemmati آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    ارسالها
    1

    پیشفرض طرز پختن غذا - سرطان

    آيا طرز پختن غذا مثلا سرخ كردن يا كباب كردن آن در سرطان‌زا شدن مواد غذايي اثر دارد؟‌

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    روش صحيح طبخ غذا مي‌تواند در سلامت اعضاي خانواده موِ‌ثر باشد. يك طبخ غلط مي‌تواند ماده غذايي كه داراي ارزش غذايي بالايي است را به يك ماده غذايي سرطان‌زا تبديل كند. به مرور زمان و با گذشت سال‌هاي متوالي ، ورود اين ماده غذايي به داخل بدن خصوصا در افراد آسيب‌پذير ممكن است باعث سرطان ايجاد شود.‌در طي پخت غذا، بعضي از مواد شيميايي موجود در غذاها به مواد ديگري تبديل مي‌شوند و اين تبديل‌ها ممكن است سرطان‌زا باشند. از روش‌هايي كه در ارتباط با مواد سرطان‌زا بيشتر مورد ترديد و اتهام هستند. دود دادن و كباب‌كردن روي زغال از فاصله نزديك است.‌هنگامي كه چربي گوشت و مواد غذايي، روي آتش، چوب، يا زغال چوب مي‌افتد، ماده سرطان‌زايي به نام بنزوپيرون توليد مي‌شود. پس از آن دود يا روشنايي شديد آتش، بنزوپيرون را روي غذا متراكم مي‌كند. اين ماده در غذاهايي كه با فاصله بسيار كم روي زغال يا تكه‌هاي چوب، دودي مي‌شود هم وجود دارد. اگر روي زغال چوب، كباب درست مي‌كنيد، بهتر است كه سيخ كباب را كاملا بالا ببريد و غذا را به آرامي كباب كنيد و حتي‌المقدور آن را با فويل بپوشانيد تا تماس مستقيم با دود و شعله كاهش يابد. بخارپز كردن، آب‌پز كردن، كباب كردن با اجاق وسرخ كردن، به ترتيب از روش‌هاي مناسب‌تر در تهيه غذا و آشپزي هستند و از نظر ايمني و حفظ مغذي، استفاده از اين روش‌ها توصيه مي‌گردد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت