جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: ژنيكوماستي و نتايج آزمايشات هورموني

  1. #1
    omid be khoda آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2007
    ارسالها
    1

    پیشفرض ژنيكوماستي و نتايج آزمايشات هورموني

    با سلام و با تشکر
    من جوانی 25 ساله و مجرد هستم که از اوایل بلوغ (14-15 سالگی) تا کنون دچار ژنیکوماستی می باشم و متأسفانه تا کنون اقدام جدی جهت درمان و بررسی علت این عارضه انجام نداده بودم. تا اینکه با مطالعه این تاپیک متوجه اهمیت موضوع شدم و اخیراً به یک متخصص داخلی مراجعه کردم که ایشان یک سری آزمایشات هورمونی و سونوگرافی از سینه ها، کبد، طحال و بیضه ها تجویز کردند که نتایج آزمایشات را در زیر آورده ام و نتیجه سونوگرافی هم ژنیکوماستی را تأیید و بیضه ها و طحال را هم سالم تشخیص داده بود و در مورد کبد هم همه چیز نرمال است مگر جمله زیر که در جواب سونوگرافی درمورد کبد آمده است:
    No space occupying lesion is seen within the liver
    جواب آزمایشات:
    Test / Result / Unit / Reference Range

    A.S.T.(SGOT) 17 IU/L UP TO 46

    A.L.T.(SGPT) 42 IU/L UP TO 49

    Alkalaine phosphatase 116 IU/L 100-290

    Anti Helycobacter Ab.IgG 95.7 * UR/ML IGG: pos >30

    T.S.H IRMA 1.0 ng/mL 0.3 – 4.5

    L.H 1.2 mIU/mL 1.2 – 7.8

    F.S.H 2.0 mIU/mL 1.4 - 15.4

    Prolactin 6.6 ng/mL 1.8 – 20

    Free testosterone 29 Pg/mL 3.8 – 34

    Testosterone 2.6 ng/mL ibl 2.0 – 6.9

    Progestrone 0.2 ng/mL 0.1 – 1

    Beta HCG 0.3 Iu/L <10 and neg

    Estradiol 93 * ng/ml imm 15 – 71

    Androstenedione 1.8 ng/ml 0.3 – 2.4

    Glucose (Fasting) 87 mg/dl 70 – 110
    Glucose (2-hpp) 93 mg/dl 70 – 125

    (البته فکر می کنم آزمایش آنتی هلیکوباکتر بدلیل ابراز ناراحتی معده اینجانب تجویز شده باشد.)
    حال با توجه به نتایج آزمایشات بالا که در آن میزان استرادیول از حد نرمال بالاتر است و از نظر من میزان LH ، تستسترون، F.S.H ، T.S.H و.. نیز در حد پائین وضعیت نرمال قرار دارد، من گذشته از بزرگی سینه ها نگران وضعیت غدد جنسی و قدرت باروری خود شده ام.
    حالا می خواستم بدانم که آقای دکتر، شما چه تحلیلی از نتایج آزمایشات من دارید و با توجه به مطالبی که در مورد عوارض بالا بودن استرادیول در مردان خوانده ام آیا ممکن است من قدرت باروری خود را از دست داده باشم و با این اوصاف امکان درمان ژنیکوماستی و متعادل نمودن هورمون ها در من وجود دارد؟
    با تشکر مجدد

  2. #2
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    این آزمایشات نشانه ای از مشکل دار بودن شما از نظر باروری ندارد... بهترین روش ارزیابی باروری هر مردی تست مایع منی هست...

    منو میبخشید... اما بهتره مشکلاتی که جنبه طبابت داره رو به پزشک حاضر در کلینیک بسپارید و ارائه راهنمائی کلی و اخبار و مقالات و خدمات اینترنتی را به ما
    طبابت کردن در محیط مجازی اینترنت
    http://fablog.iransalamat.com/?file=...ion=show&id=30

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت