باسلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر
آقای دکترخواهش میکنم جواب تمام سئوالاتم را بدید لطفا،خیلی برام مهم هستن.
من و نامزدم(عقد هستیم و من هم پرده بکارت دارم درضمن 25 سال سن دارم) بعضی مواقع باهم سکس داریم طوریکه همدیگه رو بدون دخول آلت ارضاء میکنیم.یک مرتبه هنگام انزال همسرم و خروج منی لباس زیر او خیس شد(در آن هنگام لباس زیر به تن داشت) و نمناکی لباسش را با آلتم احساس میکردم و5 دقیقه در این وضعیت قرار گرفتیم و بعد با دستمال همدیگه رو تمیز کردیم(این اتفاق حدود 1 ماه پیش و 5 روز قبل از دوره پریود بعدی صورت گرفت)
درضمن من در این دوره و در تاریخ مشخص که همیشه پریود میشدم بعد از اون اتفاق پریود نشدم و البته دچار بیماری ورم معده شدم که مرتب استفراغ میکردم و حدود 10 روز بیماری ام طول کشید.پزشک برای شروع پریودم قرص پروژسترون آی اچ تجویز کرده است.ترس من از اینه که نکنه حامله شده باشم چون تا بحال پریودم عقب نیافته بود و فقط یکبار که 13 روز طول کشید بعد شدم..
میخواستم بدونم که:
1- با توجه به موارد فوق آیا امکان حامگی با توجه به پرده داشتن من وجود دارد؟
2- اگر به فرض امکان داشته باشه جنین در چه ماهی شروع به شکل گرفتن میکنه و شکم شروع به بزرگ شدن میکنه.
3- 3- اگر حامله شده باشم با تزریق آمپول پروژسترون که برای پریود شدن تجویز میشود جنین از بین خواهد رفت یا خیر؟و در صورت از بین رفتن چگونه دفع میشود؟
4- اگر مردی منی خود را بالای آلت همسر خود خالی کند(بالاتر از محل مجرای ادرار) و همسر وی پرده هم داشته باشد آیا امکان وارد شدن اسپرم به داخل اندام تناسلی زن وجود دارد؟پس از چه مدت ممکن است وارد شود؟چند درصد امکان دارد که اصلاٌ با توجه به پرده داشتن وارد شود؟
درحال حاضر خیلی اضطراب دارم و حتی حاضر به آزمایش کردن با نوار تست حاملگی هم نیستم و خیلی میترسم که نکنه حامله شده باشم.
توروخدا زودتر جوابمو بدین و کمکم کنید.ممنون
:(:(((من تمام موضوعات رو مشاهده کردم اما جوابمو نتونستم به درستی پیدا کنم))

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندي ها (Bookmarks)