ارسالی توسط
mahanlive
با سلام خدمت دكتر گرامي
يه سوال بسيار حياتي دارم، لطفا كمكم كنيد
من و همسرم بعد از يه دوري چند هفتهاي و در روز 12 تخمك گذاري نزديكي حفاظت شدهاي رو با كاندوم انجام داديم و در روز 13 و 14 در چندين نوبت هم به طور محافظت شده و هم به صورت حفاظت نشده نزديكي داشتيم ولي آب مني درون واژن ريخته نشد!
در روز 15 نيز متاسفانه مقداري از آب مني درون واژن ريخته شد، ولي به فاصله 7،8 ساعت دوقرص اچدي و 12 ساعت بعد دو قرص اچدي ديگر توسط همسرم مصرف شد و عوارض اوليه مثل سرگيچه هم درنتيجه مصرف قرصها ظاهر شد.
ما قبلا هم اين كار رو كرده بوديم ولي معمولا به فاصله 4 يا 5 روز بعد همسرم پريود ميشد كه اينبار 8 روز گذشته ولي خون ريزي نداشتن كه همين مساله و ترس از حاملگي ناخواسته در دوران نامزدي استرس شديدي رو به همسرم وارد كرده كه خود من رو هم بسيار مضطرب كرده.
پريود خانم بنده نامنظم و همراه با درد زياد است.
حال چند سوال بسيار مهم دارم:
1- آيا احتمال حاملگي وجود دارد؟ و با چه ميزان
2- با توجه به اينكه در زمان مصرف دو قرص اول از اولين رابطه ما (روز 14 تخمك گذاري كه با كاندوم نيز بود) هنوز 72 ساعت نميگذشت ولي در زمان مصرف قرص دوم از اوين نزديكي 72 ساعت گذشته بود باز هم امكانش هست؟
3- آيا رابطه بين دو نوبت مصرف قرص اچدي هم ميتونه باعث بارداري بشه؟ (در روز 18 تخمك گذاري)
بسيار ممنون ميشم اگه پاسخمو بدين و مارو از نگراني مفرط نجات بدين... با تشكر
ما از طرح سوال شما خوشحال هستیم... ولی به جای اینکه نگرانی مفرط! داشته باشید از داروخانه محلتان چند تست بارداری خانگی بگیرید و طبق توضیحاتی که قبلا گفتید تست انجام دهید... مشکل به راحتی حل می شود...
با اینحال با توجه به اطلاعات شما بارداری رخ نخواهد داد... اقداماتی که انجام دادین کافی هست... و اون مسائل مشکلی ایجاد نمی کند... لزومی به توضیح اضافه دیگر ندارد...
عضو تحریریه علمی ایران سلامت
علاقه مندي ها (Bookmarks)