جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 4 از 4 مجموع

موضوع: تشخیص پرکاری تیروئید در بارداری

  1. #1
    doosti70 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    ارسالها
    5

    پیشفرض تشخیص پرکاری تیروئید در بارداری

    با سلام
    خانم بنده هفته پيش که 11 هفته تمام مدت زمان بارداری ایشون است. طبق معاينات منظم و تجويز پزشک آزمايشات معمولی کنترلی دوران بارداری را دادند که از جمله آن تيروئيد است. نتايج زير حاصل شد:
    T4: 28.4 (Elisa) normal range:4.5-12.5
    T3= 35% Normal Range (25-35)
    TSH=0.1 mlu/L Normal Range 0.23-5.2
    Free Tyroxin Index: 99.9
    آیا با ملاحظه مطالب بالا آيا خانم بنده کم کاری یا پرکاری تيروئيد دارند؟ آيا پر کار است؟ اثر آن در بارداری چيست؟ آيا بايد درمان شود؟ در جایی خواندم که نوزاد در هفته 11 شروع به توليد تيروئيد می کند. آيا اين مسئله به نتايج آزمایش ربط دارد یا خطر؟ آزمایش قبلی درست سال قبل بود و در آن زمان چیزی نشان نداد.
    از آنجا که داروهای معالجه تیروئید ظاهراً روی بارداری عوارض دارند، لطفاً راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش توسط دکتر سید حمید سجاد در تاریخ 10-Jul-2009 انجام شده است

  2. #2
    دکتر ملک زاده آفلاین است عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2008
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    560

    پیشفرض

    این اعداد در بارداری فرق میکند
    بهتر است آزمایش tibc
    انجام شود

  3. #3
    doosti70 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    ارسالها
    5

    Question قرص پروپیل تیواوراسیل

    با تشکر از نظر شما
    امروز نتایج آزمایش را پیش دکتر خانمم بردیم و گفتند باید برویم به متخصص غدد نشان دهیم. بردیم گفتند که تیروئید ایشان خیلی پرکار است و سریعا قرص پروپیل تیواوراسیل تجویز و دستور مصرف سریع را دادند و برای ماه بعد آزمایش تیروئید نوشتند.
    در ضمن خانم بنده تا هفته پیش اغلب آثار پرکاری تیروئید شامل طپش قلب، حرارت بالا، کاهش وزن را داشت که این آثار ظاهراً 3 الی 4 هفته است ظاهر شده و همانطور که گفته شد 4 روزی است که فقط طپش قلب دارد. هرچند که از امروز مصرف قرص بالا را شروع کرده است.
    اين آزمایش TIBC چیست؟ آیا با اين شرایط لازم است و غیر از آزمایش تیروئید که T4، Index و TSH است؟

  4. #4
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    نقل قول ارسالی توسط mabdij مشاهده موضوع
    با سلام
    خانم بنده هفته پيش که 11 هفته تمام مدت زمان بارداری ایشون است. طبق معاينات منظم و تجويز پزشک آزمايشات معمولی کنترلی دوران بارداری را دادند که از جمله آن تيروئيد است. نتايج زير حاصل شد:
    T4: 28.4 (Elisa) normal range:4.5-12.5
    T3= 35% Normal Range (25-35)
    TSH=0.1 mlu/L Normal Range 0.23-5.2
    Free Tyroxin Index: 99.9
    آیا با ملاحظه مطالب بالا آيا خانم بنده کم کاری یا پرکاری تيروئيد دارند؟ آيا پر کار است؟ اثر آن در بارداری چيست؟ آيا بايد درمان شود؟ در جایی خواندم که نوزاد در هفته 11 شروع به توليد تيروئيد می کند. آيا اين مسئله به نتايج آزمایش ربط دارد یا خطر؟ آزمایش قبلی درست سال قبل بود و در آن زمان چیزی نشان نداد.
    از آنجا که داروهای معالجه تیروئید ظاهراً روی بارداری عوارض دارند، لطفاً راهنمایی کنید.
    اثبات پرکاری تیروئید در بارداری نسبت به خانمی که باردار نیست کمی پیچیده تر است برای اینکه بارداری در فاکتور هائی که معمولا سنجش می شوند دخالت می کند و آنها را تغییر می دهد و باید این تغییرات را در ارزیابی که انجام می شود لحاظ کرد...

    اینکه این مورد پر کار است یا نیست کاملا جنبه طبابت دارد و باید در کلینیک ارزیابی بشه که اقداماتی هم انجام داده اید... اینکه تشخیص ایشان درست است یا غلط ما علاقه ای به اظهار نظر نداریم. ما صرفا در باب کلیات صحبت می کنیم.

    بارداری- پرکاری تیروئید( اخبار و گزارشات)
    بارداری- پرکاری تیروئید( اخبار و گزارشات)

    مطلب دیگر اینکه موردی که مطرح کردید نه تنها در حد افراد غیر پزشک نیست بلکه در حد پزشکان عمومی هم نیست و حتی بالاتر از اون در حد متخصصان داخلی هم نیست و جنبه فوق تخصصی دارد. صحبت در باره تشخیص پرکاری تیروئید در بارداری در بین فوق متخصصان غدد فراوان است و مقالات متعددی در باره فاکتور های آزمایشگاهی مورد استفاده منتشر می شود. یک مورد آن فاکتور FTI است که درست است که گفته می شود
    که در شرایط خاص مثل بارداری , مصرف قرص های جلوگیری و یا نوزادان که پروتئین حمل کننده TBG تغییراتی می کند... و FTI می تواند در تفسیر نتایج کمک کننده باشد و لی مقالاتی همچون
    http://196.33.159.102/1982%20VOL%20L...J.%20Smith.pdf
    هم وجود دارد که اعتماد زیاد به FTI در اینموارد را بی جهت می داند.... می بینید که صحبت فراوان است.شاید بهتر بود شما همکار گرامی ! این مطلب را در انجمن تخصصی پزشکان مطرح می کردید تا دیگر همکاران علاقه مند این موضوع هم مطلب شما را میدیدند و اظهار می کردند و بحث کاملتری میشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت