با سلام
من می خواستم بدانم که ESR در آزمایش نشاند هنده چیست ؟ و بالا بودن آن چه چیزی را نشان می دهد ؟
با تشکر
با سلام
من می خواستم بدانم که ESR در آزمایش نشاند هنده چیست ؟ و بالا بودن آن چه چیزی را نشان می دهد ؟
با تشکر
ميزان رسوب گلبولهاي قرمز خون در زمان معين را نشان ميدهد اين معيار بصورت غير اختصاصي در برخي بيماريها افزايش ميابد- در كم خوني ها و بدخيمي ها و ... هر عاملي كه باعث كاهش پتانسيل زتا (بار الكتريكي گلبولهاي سرخ )شود يا نسبت پلاسماي خون در مقابل گلبولها افزايش يابد اين فاكتور افزايش ميابد ولي به تنهايي نشانه خاص واختصاصي نيست و تشخيص خاصي بدون توجه به ساير تستها نبايد گرفته شود
موفق باشيد
با سلام و ممنون از پاسخ
اخيرا دوستم آزمايشي داده بود كه ESR آن بالا بوده (به نظر دكتر معالجش ِ ناشي از سرماخوردگي است )و حدود 2 هفته پيش زانوي پايش درد گرفته است البته دوست من ورزشكار هم هست من بهش پيشنهاد دادم كه عكس بگيرد ولي او مخالفت كرد و ميگه كه ممكنه از ورزش كردن باشد . زانو درد از علايم بيماري كم خوني يا بدخيمي ها هست و اين بيماري ها چه عوارضي دارد ؟
با تشكر فراون
منظور از بالا بودن چیست؟در هر حال همانطوریکه گفته شد یک تست غير اختصاصي به تشخیص اصلاٌ کمک نمیکند اگر ميزان esrبالاتر از 30 در يكساعت است به پيگيري احتياج دارد
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
علاقه مندي ها (Bookmarks)