جستجو در سایت توسط گوگل

صفحه 2 از 2 ابتداابتدا 12
نمایش نتایج 11 تا 13 از 13 مجموع

موضوع: پیشگیری از سرطان - تغذیه (اخبار و گزارشات)

  1. #11
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    علل تغذیه ای کلیه سرطانها
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=774
    كشف تركيبات ضدسرطاني در بروكلي
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=774
    آلو ضد سرطان و کاهنده فشارخون است
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=774

  2. #12
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    رژيم غذايي درسرطان ها
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=774
    غذاهای ضد سرطان
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=774
    عادات بد غذايي ابتلا به انواع سرطانها را افزايش مي‌دهد
    http://www.iransalamat.com/?file=art...bsectionId=774

  3. #13
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    سويا و ماهي از سرطان پيشگيري مي‌كنند
    سلامتيران: افرادي كه به طور منظم سويا مصرف مي‌كنند، كمتر به سرطان پستان مبتلا مي‌شوند و مرداني كه در هفته چند بار ماهي مي‌خورند كمتر در معرض خطر سرطان كولون هستند . به نقل از رويترز، به گفته انجمن سرطان آمريكا در بوستون، رژيم غذايي در پيشگيري از سرطان نقش مهمي دارد. پژوهشگراني كه در مورد سرطان تحقيق مي‌كنند اظهار مي‌كنند كه دو سوم همه موارد سرطان در نتيجه شيوه بد زندگي و عواملي مانند سيگار كشيدن و تغذيه و عدم تحرك است. همچنين مرداني كه 5 بار يا بيشتر در هفته ماهي مصرف مي‌كنند، 40 درصد كمتر در معرض خطر گسترش سرطان روده بزرگ قرار دارند

    نوشيدن چاي سبز در پيشگيري از پيشرفت سرطان ريه مفيد است
    يك محقق آمريكايي مي‌گويد، عصاره چاي سبز موجب بروز يك واكنش شيميايي در پروتئين يك سلول سرطاني ريه مي‌شود كه مي‌تواند از پيشرفت سرطان ريه پيشگيري كند.
    خبرگزاري يونايتدپرس از لوس‌آنجلس به نقل از "كينگ يي لو" و همكارانش در دانشگاه كاليفرنيا در لوس‌آنجلس گزارش داد، مولفه‌هاي فعال چاي سبز -- پلي‌فنول‌ها-- به عنوان آنتي اكسيدان به رسميت شناخته شده‌اند اما توانايي آنها عليه سرطان هنوز مشخص نيست. طبق اين مطالعه كه در نشريه اينترنتي "‪"Laboratory Investigation‬ منتشر شده است، عصاره چاي سبز واكنش شيميايي مثبتي را در پروتئين "آكتين" سلول در مراحل اوليه سرطان (ريه) ايجاد مي‌كند. نويسندگان اين مطالعه تاكيد دارند كه براي تعيين ارتباط يافته‌هاي آنان با نوشيدن چاي سبز به مطالعات بيشتري نياز است

    اسفناج دشمن سرطان پوست
    سلامتيران: به گفته محققان پزشكي استراليايي، مصرف سبزيجات سبز و برگ دار مانند اسفناج به‌ ‌پيشگيري از ابتلا به سرطان پوست كمك مي‌كند. به گزارش يونايتدپرس محققان ‌كوينزلند با انجام تحقيقاتي روي هزار كودك يازده ساله دريافتند كه مصرف دست كم سه وعده سبزيجات برگ دار در هفته خطر ابتلا به سرطان پوست را تا 55‌درصد كاهش مي‌دهد. رژيم غذايي ممكن است نقشي در‌ ‌پيشگيري از ابتلا به سرطان پوست داشته باشد اما رعايت يك رژيم غذايي سالم به همراه‌ ‌اتخاذ تدابير پيشگيرانه معمول مانند گذاشتن كلاه ضد آفتاب و لباس‌هاي محافظتي،‌ ‌دفاع پوست را در برابر آسيب نور خورشيد افزايش مي‌دهد

    كاهش خطر سرطان با سويا
    ايسنا: تحقيقات اخير نشان مي‌دهد، دريافت سويا در زمان كودكي، نوجواني‌ ‌و جواني ابتلا به سرطان سينه در زنان را كاهش مي‌دهد اما اثرات اين مواد در زماني‌ ‌بيشتر خواهد بود كه فرد از دوران كودكي سويا مصرف كرده باشد. به گفته دانشمندان دانشگاه هاوايي علت اين مساله وجود ايزوفلانوييدها در‌ ‌سوياست كه خواص استروژني داشته و بافت سينه را در دوران كودكي به نوعي شكل مي‌دهد‌ ‌تا در برابر مواد و يا عوامل سرطان‌زا حساسيت كمتري داشته باشند. ميترا زراتي كارشناس ارشد تغذيه معتقد است افرادي كه در سنين 5 تا 11 سالگي سويا مصرف مي‌كنند، 58 درصد كمتر از بزرگسالاني كه سويا مصرف نمي‌كنند به سرطان سينه دچار مي‌شوند، بنابراين در اين مقطع زماني مصرف سويا در پيشگيري از بروز اين نوع سرطان بسيار مهم است

    روغن زيتون دشمن سرطان
    سلامتيران: تازه‌ترين تحقيقات دانشمندان حاكي است كه روغن زيتون مي‌تواند بدن را در برابر سرطان محافظت نمايد. به نقل از پايگاه خبري healthday،‌ محققان مركز سرطان انگلستان معتقدند مصرف روغن زيتون مي‌تواند از آزاد شدن راديكال ها يعني موادي كه موجب رشد سلول‌هاي سرطاني مي‌شوند ، جلوگيري كند. تحقيقات دانشمندان روي بيش از 182 مرد اروپايي نشان مي‌دهد افرادي كه به ميزان 5 قاشق چايخوري و يا 25 ميلي‌ليتر روزانه روغن زيتون مصرف مي‌كنند به ميزان زيادي از توليد راديكال‌هاي آزاد مي‌كاهند. همچنين روغن زيتون حاوي آنتي‌اكسيدان‌هايي به نام فنول است كه بر اساس جديدترين تحقيقات مي‌تواند تجمع اين راديكال‌ها را در بدن انسان به تاخير بيندازد. در اين مطالعه افرادي كه در مدت كارآزمايي روغن زيتون مصرف مي‌كردند 13 درصد كمتر در معرض خطر سرطان بودند

    4 وعده حبوبات در هفته , مانع سرطان
    مصرف لوبيا و حبوبات ديگر مي تواند به ميزان چشمگيري از انواع سرطان ها جلوگيري كند .چهار وعده مصرف حبوبات در هفته احتمال ابتلا به سرطان را به ويژه در زنان 33 درصد كاهش مي دهد.همچنين اين افراد نسبت به كساني كه تنها يك بار در هفته حبوبات مصرف مي كنند 22 درصد كمتر به بيماري هاي قلبي مبتلا مي شوند.حبوبات حاوي موادي مانند منيزيم , پتاسيم , فيبر و بسياري مواد ديگر است كه تاثير زيادي در كاهش انواع بيماريها به ويژه برخي از سرطانها دارند.در اين حال به عقيده پزشكان ميزان مصرف حبوبات بايد متناسب با ميزان نياز روزانه فرد به كالري باشد

    عصاره هسته انگور و جلوگیری از رشد سلول های سرطانی
    جام جم آنلاین: نتایج اولیه بررسی اثر عصاره هسته انگور در جلوگیری از پیشرفت سرطان کولون امیدوار کننده است. به گزارش ساینس دیلی ، محققان دانشگاه کلرادو می گویند عصاره هسته انگور با سرطان کولون مقابله می کند اما پیش از آنکه مواد شیمیایی موجود در هسته انگور به عنوان درمانی برای سرطان درانسان مطرح شود ، مطالعات بیشتر مورد نیاز است.به گفته محققان آنتی اکسیدان ها یی به نام پروآنتوسیانیدین علت موفقیت آمیز بودن آزمایشات اولیه بودند.آنها در این تحقیق دز های مختلف عصاره هسته انگور را بر سلول های سرطانی کولون بررسی کردند. چرخه رشد سلول های سرطانی که در معرض این عصاره ها قرار گرفتند کند شد و سلول ها مردند.این محققان سلول های تومور کولون انسان را زیر پوست موش های تغذیه شده با این عصاره و موشهای کنترل تزریق کردند.در موش های دریافت کننده عصاره هسته انگور رشد تومورها کندتر بود. طی یک مطالعه هشت هفته ای این موش ها وزن طبیعی خود را حفظ کردند ، نغییری در غذایشان حاصل نشد و سایر اثرات جانبی نیز در آنها مشاهده نشد

    كلسيم با سرطان كولون مي‌جنگد
    قبل از سرطان، در روده بزرگ پوليپ‌هايي درست مي‌شود كه يك جور اعلام جنگ سلول‌هايي است كه قصد دارند سرطاني رشد كنند. محققان گفته‌اند مصرف كلسيم‌هاي مكمل مي‌تواند سرطاني شدن اين پوليپ‌ها را تا پنج سال به تاخير بيندازد

    مصرف غذاهاي تند عاملي جديد در درمان سرطان
    دانشمندان خوردن غذاهاي تند را به عنوان درماني جديد براي مقابله با سرطان توصيه مي‌كنند

    کباب و بريان کردن مواد غذايي احتمال سرطانزا بودن آنها را افزايش مي دهد
    روش هاي پخت و پز دود دادن، کباب کردن روي زغال و بريان کردن احتمال ابتلا به سرطان را افزايش مي دهند که البته صحت اين مطلب همچنان در حال بررسي است.
    دکترابراهيم آشتياني متخصص تغذيه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، با بيان مطلب فوق اظهار داشت: هنگامي که چربي گوشت و مواد غذايي بر روي آتش چوب يا زغال چوب مي افتد ماده سرطان زايي به نام "بنزوپيرون" توليد شده و پس از آن دود آتش، اين ماده را روي غذا متراکم مي کند.
    وي با اعلام اين مطلب که انتخاب روش صحيح پخت غذا يکي از مهمترين راه هاي سلامتي است، تصريح کرد: پختن گوشت و ماهي باعث مي شود که ميکروارگانيسم هاي خطرناک در اثر حرارت نابود شوند. در عين حال بايد توجه داشت که طي پروسه پخت غذا، برخي از مواد شيميايي موجود در غذا به مواد ديگر تبديل شده و اين تبديل ها ممکن است سرطان زا باشند. اين متخصص تغذيه در پايان، بخارپز کردن، آب پز کردن، پختن، کباب کردن با اجاق و استفاده از ماکروويو را از روش هاي مناسب پخت و پز دانست.

    زنجبيل و فلفل عليه سرطان
    سلامتيران: نتايج 2 تحقيق دانشمندان مركز سرطان دانشگاه ميشيگان ودانشگاه پيتزبرگ حاكي است، مصرف زنجبيل و فلفل موجب درمان سرطان‌هاي خطرناك مي‌شود. به گزارش رويترز، دانشمندان مركز سرطان دانشگاه ميشيگان با قرار دادن پودر زنجبيل حل شده روي محيط كشت سلول هاي سرطان تخمدان دريافتند، زنجبيل طي مراحلي، باعث از بين رفتن و هضم خودبه خود سلول‌هاي سرطاني شده و در نتيجه موجب از بين رفتن سلول‌هاي سرطان تخمدان مي شود. اين محققان همچنين با بررسي تاثير كاپسيسين موجود در فلفل كه عامل تندي آن است روي موش‌ها دريافتند، كاپسيسين موجب مرگ خودبه خودي سلول‌هاي سرطاني پانكراس مي شود. اين نتايج كه درانجمن تحقيقات سرطان آمريكا ارائه شده است نشان مي دهد، زنجبيل به كنترل التهاب كه در توسعه سلول‌هاي سرطان تخمدان نقش دارد، موثر است وكاسپيسيس نيز موجب كوچك شدن تومورهاي پانكراتيك مي شود

    كربوهيدرات‌ها و سرطان
    سلامتيران: جديدترين تحقيقات دانشمندان آمريكايي نشان مي‌دهد، خوردن مقدار زيادي از كربوهيدرات‌ها موجب افزايش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان نمي‌شود. به گزارش رويترز، نشريه اپيدميولوژي آمريكا مي‌نويسد مداركي وجود دارد مبني بر اينكه متابوليسم غير طبيعي قند و كربوهيدرات‌ها نقش مهمي در گسترش سرطان روده بزرگ دارد. اما محققان براي درك اين مسئله رژيم غذايي افرادي كه سرشار از كربوهيدرات و قند بود را ارزيابي كردند و خطر ايجاد سرطان روده بزرگ را در 61 هزار و 433 زني كه در اين تحقيق شركت داشتند، مورد بررسي قرار دادند. در اين مدت زمان مجموعا 870 مورد سرطان روده بزرگ تشخيص داده شد و اين محققان دريافتند هيچ ارتباطي بين رژيم پر كربوهيدرات و ميزان متابوليسم غير طبيعي قند و خطر سرطان كولون يا همان روده بزرگ وجود ندارد

    هويج از ابتلا به بيماري هاي سرطاني جلوگيري مي كند
    جام جم آنلاين: تحقيق نشان داد هويج به دليل دارا بودن مواد مختلف ، براي جلوگيري از ابتلا به بيماري هاي سرطاني بسيار مفيد است. به گزارش پايگاه اينترنتي الرايه، هويج داراي الياف است و اسيهاي وينولي آن ، به بدن كمك مي كند تا دربرابر ابتلا به بيماري ها مقاومت بيشتري از خود نشان دهد.اين سبزي همچنين به معده كمك مي كند به خوبي چربي ها را جذب كند و از رسوب كلسترول اضافي جلوگيري مي كند.

    رژيم هاي غذايي پر پروتئين و افزايش خطر ابتلا به سرطان
    جام جم آنلاين: داشتن رژيم غذايي با محتواي پروتئيني كم اثر حفاظت بخش در برابر برخي سرطان ها دارد در حاليكه گفته مي شود غذاهاي حاوي پروتئين زياد احتمال ابتلا به اين بيماري ها را افزايش مي دهند. به گزارش هلث دي نتايج تحقيقات اوليه نشان مي دهد كه افراد لاغري كه به مدت طولاني رژيم غذايي كم پروتئين و كم كالري دارند يا كساني كه برنامه ورزشي مرتبي را دنبال مي كنند سطوح كمتري از فاكتورهاي رشد و هورمون هاي خاص مانند فاكتور رشد شبيه به انسولين 1 (IGF-1) را درخونشان دارند. ارتباط اين مواد با افزايش خطر سرطان بويژه سرطان سينه در زنان يائسه ، سرطان پروستات و انواع خاص سرطان كولون شناخته شده است. به گفته محققان تغذيه و سرطان با هم ارتباط دارند. سرطان هاي خاصي هستند كه با سطوح IGF-1 كه يك فاكتور رشد مهم و محرك تكثير سلولي است مرتبطند. اگر سطوح IGF-1 افزايش يابد ، احتمال تبديل شدن سلولهاي جهش يافته به انواع سرطاني نيز بيشتر مي شود. در اين مطالعه مشخص شد سطوح اين فاكتور در افرادي كه رژيم غذايي كم كالري و كم پروتئيني دارند كمتر است. بنابراين غذاي كم پروتئين باعث كاهش مقادير IGF-1 مي شود

    پياز و سير ، ابتلا به سرطان را كاهش مي دهند
    جام جم آنلاين: تحقيق نشان داد خوردن پياز و سير در ضمن غذا ، باعث كاهش قابل توجه ميانگين ابتلا به انواع مختلف سرطان مي شود.به گزارش پايگاه اينترنتي الجزيره، محققان پس از بررسي هشت تحقيق انجام شده در ايتاليا و سوييس به اين نتيجه رسيدند افرادي كه مقدار قابل توجهي سير و پياز مي خوردند كمتر به سرطان هاي بيضه ، حلق و روده مبتلا مي شوند.گروه تحقيق به سرپرسيتي كرالوتا گليون معتقدند مردان و زناني كه در هفته ، بيش از هفت بار سير و پياز مي خورند خطر ابتلا به سرطان روده را به نصف كاهش مي دهند.اين دو نوع سبزي همچنين در كاهش ابتلا به سرطان هاي دهان و كليه نيز موثر هستند.كارشناسان بهداشت توصيه مي كنند از خوردن ميوه وسبزي روزانه غفلت نكنيد.

    تاثير فلفل‌ در از بين‌ بردن‌ سلول هاي‌ سرطاني‌
    جام جم آنلاين: محققان‌ بريتانيايي مي گويند ماده‌ موجود در فلفل‌ قرمز تا سه‌ برابر مرگ‌ سلولهاي‌ سرطاني‌ را با حمله‌ به‌ ميتوکوندري ها افزايش‌ مي‌ دهد. به گزارش شبكه بي بي سي ، ‌يافته‌ هاي‌ محققان‌ دانشگاه‌ ناتينگهام‌ نشان‌ داده‌ است‌ ، ماده‌ موجود در فلفل‌ قرمز موسوم‌ به‌ کاپسايسين‌ بدون‌ صدمه‌ زدن‌ به‌ سلول هاي سالم‌ تا سه‌ برابر اپوپتوسيس‌ يا مرگ‌ سلولي‌ را در سلول هاي‌ سرطاني‌ افزايش‌ مي‌ دهد.کاپسايسين‌ بر روي‌ سلول هاي‌ سرطاني‌ ريه‌ و پانکرآس‌ آزمايش‌ شده‌ است‌‌ و محققان‌ اميدوارند با پيگيري‌ اين‌ تحقيق‌ بتوانند راهي‌ را براي‌ درمان‌ انواع‌ سرطان‌ پيدا کنند.‌

    شلغم در پيشگيري از سرطان موثر است
    شلغم و برگهايش به علت برخورداري از مقادير فراوان املا‌ح كلسيم و منيزيم در پيشگيري از سرطان موثر است .شلغم ويتامين هاي گروه C , B , A وD دارد براي تقويت بينايي و پيشگيري از ابتلا به شب كوري مفيد است اين گياه به علت سرشار بودن از آهن و مس موجب افزايش سلولهاي هموگلوبين خون و در نتيجه درمان كم خوني مي شود.شلغم همچنين يكي از مواد پاك كننده در بدن است و سيستم دفاعي بدن را در برابر عفونت ها تقويت مي كنداين گياه به علت برخورداري از فسفر موجب تقويت بافتهاي عصبي و حافظه مي‌شودعناصرمعدني در شلغم در استحكام استخوانها و ساختمان ناخن , مو و دندان موثر است اين گياه همچنين در درمان مفاصل و نقرس , ورم طحال , كاهش فشار خون مفيد و برطرف كننده سرفه است.پوست بيروني شفاف و وزن سنگين از خصوصيات شلغم خوب است .

    غذاهای تند دشمن سلولهای سرطانی
    ماده موجود در فلفل قرمز تا سه برابر مرگ سلولهای سرطانی را با حمله به میتوكوندریها افزایش می دهد .تحقیقات پژوهشگران دانشگاه ناتینگهام نشان داده است ماده موجود در فلفل موسوم به كاپسایسین بدون صدمه زدن به سلولهای سالم سه برابر اپوپتوسیس یا مرگ سلولی را در سلولهای سرطانی افزایش می دهد این ماده روی سلولهای سرطانی ریه و پانكراس آزمایش شده است محققان امیدوارند با پیگیری این تحقیق بتوانند راهی برای درمان انواع سرطان پیدا كنند

    عصاره‌ زعفران ‌سلولهای ‌سرطانی‌ را نابود میكند
    نخستین بار در جهان طرح تحقیقاتی تاثیر عصاره زعفران بر جلوگیری ازپیشرفت سرطان مثانه درمشهد اجرا شد .براساس این تحقیق آزمایشگاهی مشخص شد عصاره‌زعفران در نابودی سلولهای سرطانی مثانه در آزمایشگاه نقش موثری دارد.محققان معتقدند درصورتی كه اثر این گیاه روی حیوانات اثبات شود از زعفران می‌توان برای پیشگیری از پیشرفت سرطان مثانه در انسان استفاده كرد.دكتر بهزاد فیض‌زاده جراح كلیه ومجاری ادراری و دكتر جلیل توكل افشاری ایمونولوژیست و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی مشهد این تحقیق را در پژوهشكده بوعلی مشهد انجام دادند

    مصرف فیبر و کاهش ابتلا به سرطان
    جام جم آنلاين: تحقیقات نشان می دهد خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که تا قبل از رسیدن به مرحله یائسگی مقادیر زیادی فیبر مصرف می کنند ، به نصف تقلیل می یابد.
    به گزارش BBC ، محققان دانشگاه لیدز دریافتند این خطر در میان زنانی که روزانه 30 گرم فیبر می خوردند در مقایسه با زنانی که روزانه کمتر از 20 گرم در روز فیبر مصرف می کردند ، 50 درصد کمتر بود. به گفته این محققان زنان باید سعی کنند دریافت فیبر را افزایش دهند. برای دریافت 30 گرم فیبر در روز ، هر فرد باید برای صبحانه غلات با محتوای فیبر بالا بخورد ، به جای نان سفید یا قهوه ای نان سبوس دار مصرف کند و مطمئنا پنج وعده میوه و سبزی تازه در روز مصرف کند

    عصاره دانه انگور در كند كردن پيشرفت سرطان روده بزرگ موثر است
    محققان دانشگاه كلرادو در تحقيقات آزمايشگاهي دريافته‌اند كه عصاره دانه انگور مي‌تواند در كند كردن پيشرفت سرطان روده بزرگ موثر باشد اما مي‌گويند قبل از استفاده درماني از اين عصاره بايد تحقيقات بيشتري در اين زمينه انجام شود. خبرگزاري يونايتدپرس به نقل از پايگاه اينترنتي وب مد ‪WebMD.com‬ گزارش داد وجود آنتي اكسيدانهاي موسوم به ‪ proanthocyanindins‬در دانه انگور علت نتايج موفقيت آميز اوليه اين مطالعه است. محققان از دوزهاي مختلف عصاره دانه انگور بر روي سلولهاي سرطاني روده بزرگ در انسان استفاده كردند. چرخه رشد سلولهاي سرطاني كه عصاره دانه انگور بر روي آنها بكار رفت متوقف شد و سلولها مردند. محققان تومورهاي سرطان روده بزرگ انسان را به زير پوست موش تزريق كردند و عصاره انگور را به آنها خوراندند. رشد تومورها در موشهايي كه عصاره انگور خوردند كندتر از موشهايي بود كه اين عصاره را مصرف نكردند. در مدت هشت هفته تحقيق موشهايي كه عصاره دانه انگور خوردند وزن طبيعي خود را حفظ كردند، هيچ تغيير رژيمي پيدا نكردند، و عوارض جانبي ديگري نيز در آنها مشاهده نشد

    ويتامين D و كاهش ابتلا به سرطان
    جام‌جم آنلاين: مصرف قرص‌هاي ويتامين D احتمال سرطان پانكراس را به ميزان قابل ملاحظه‌اي كاهش مي‌دهد. به گزارش بي‌بي‌سي دانشمندان امريكايي مي‌گويند اين قرص‌ها از احتمال بيماري سرطان پانكراس كه تقريبا در نيمي از موارد دير تشخيص داده مي‌شود ، مي‌كاهند.در مطالعات گذشته نيز اثر ويتامين در كاهش سرطان‌هاي پروستات ، پستان و كولون مشخص شده است.به جز سيگار كشيدن ، هيچ فاكتور محيطي يا غذايي با سرطان پانكراس ارتباط ندارد اما ويتامين D از تكثير سلول‌هاي سرطاني جلوگيري مي‌كند.
    بافت پانكراس (سرطاني يا سالم) حاوي سطوح بالايي از يك آنزيم است كه ويتامين D را به شكل فعال آن تبديل مي‌كند. اين ويتامين با افزايش جذب كلسيم در ساختن و حفظ و تقويت استخوان‌ها به بدن كمك مي‌كند.محققان مي‌گويند آزمايشات بيشتري بايد انجام گيرد تا مشخص شود آيا دريافت ويتامين D در رژيم غذايي يا از طريق قرار گرفتن در معرض نور خورشيد در اين مورد تاثير بيشتري دارد.به گفته سرپرست اين تحقيق دكتر هال اسكينر اطلاعات جديد نشان مي‌دهند دريافت مقادير زياد ويتامين D از طريق مكمل‌ها، رژيم غذايي يا نور خورشيد به لحاظ جلوگيري از بيماري‌هاي مختلف فوايد گسترده‌اي دارد

    نارنگي هم با سرطان مقابله مي‌كند
    جام‌جم آنلاين: تحقيقات نشان داده است خوردن نارنگي از احتمال ابتلا به سرطان كبد و ديگر بيماري‌ها مي‌كاهد. به گزارش بي‌بي‌سي، دانشمندان ژاپني دريافته‌اند علت اصلي اين تاثير وجود تركيبات ويتامين آ بنام كاروتنوئيدهاست كه رنگ نارنجي را به اين ميوه مي‌دهند.براساس نتايج يك مطالعه خوردن نارنگي احتمال بيماري كبدي ، سخت شدن عروق و مقاومت انسوليني را كاهش مي‌دهد.يافته ديگر اين است كه نوشيدن آب اين ميوه از احتمال ابتلاي بيماران دچار هپاتيت ويروسي به سرطان كبد مي‌كاهد.با اين وجود محققان بر اين باورند كه اين مطالعات بايد در نمونه‌هاي بزرگتري انجام شود.برخي معتقدند اين تحقيق هم يافته‌هاي قبلي مبني بر تاثير مصرف چند وعده ميوه و سبزي را در جلوگيري از بيماري‌ها تاييد مي‌كند.ميوه‌ها و سبزيجات رنگي مختلف حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني هستند بنابراين هر چه تنوع آنها در برنامه غذايي بيشتر باشد بهتر است.

    كاهش عمر سلولهاي سرطاني با ويتامين C
    با تجويز مقادير زيادي ويتامين C و افزايش مقدار آن در خون مي‌توان عمر سلولهاي سرطاني را كم كرد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران- واحد علوم پزشكي تهران به نقل از پايگاه اينترنتي Health Day، محققان مايوكلينيك مي‌گويند: در صورتي كه مقادير ويتامين C موجود در خون به حدود هزار ميلي مول در هر ليتر افزايش يابد براي سلولهاي سرطاني سمي خواهد بود. البته رسيدن به اين حد از ويتامين C فقط با تجويز اين ماده از راه رگ خوني خواهد بود.

    گوجه فرنگي مقاومت بدن را در برابر ضايعات ناشي از اكسيداسيون DNA افزايش مي‌دهد
    نتايج يك پژوهش نشان داد: گوجه فرنگي مقاومت بدن را در برابر ضايعات ناشي از اكسيداسيون DNA بالا مي برد. به گزارش ايسنا واحد علوم پزشكي تهران در ميان كاروتينوئيدهاي خوراكي، لايكوپن قويترين اثر آنتي اكسيداني را دارد. اين ماده اساساً عامل ايجاد رنگ قرمز در برخي ميوه‌ها مانند گوجه فرنگي بوده و در برابر برخي سرطانها اثر محافظتي دارد. محصولات فرآوري شده گوجه فرنگي بهترين منابع لايكوپن هستند. اگر فردي قادر به مصرف فرآورده‌هاي گوجه فرنگي نباشد مي‌تواند از منابع طبيعي ديگري مانند زردآلو استفاده كند. طبق بررسي‌هاي دكتر مهري اصغرپور، عضو مركز تحقيقات رفرانس ايران مصرف منظم مقادير كم فرآورده‌هاي گوجه فرنگي در بالا بردن مقاومت بدن در برابر ضايعات DNA مؤثرست. گوجه فرنگي به غير از لايكوپن تركيبات ديگري دارد كه اثر بالقوه محافظتي دارند. در آينده اميد آن مي‌رود كه از گوجه فرنگي به عنوان يك ضدسرطان استفاده كرد.

    جايگزين كردن «امگا3 » به جاي «امگا6» در رژيم‌ غذايي سرعت پيشرفت سرطان پروستات را كاهش مي‌دهد
    افزودن مقدار بيشتري از اسيدهاي چرب امگا-3 به جاي اسيدهاي چرب امگا-6 به رژيم غذايي ظاهرا مي‌تواند روند پيشرفت سرطان پروستات را كاهش دهد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نوعي رژيم غذايي غربي كه در آمريكا بيشتر شايع است بيشتر حاوي اسيدهاي چرب امگا-6 است كه از روغن ذرت و ساير منابع تهيه مي‌شود. در مقابل اسيدها چرب امگا-3 در ماهي‌هاي ساكن آب‌هاي سرد به وفور يافت مي‌شود كه اين منبع غذايي در رژيم‌هاي غذايي بسياري از مردم آمريكا وجود ندارد. تحقيقات اخير نشان مي‌دهد كه كاهش ميزان مصرف اسيدهاي چرب امگا-6 در وعده‌هاي غذايي روزانه و جايگزين كردن چربي‌هاي امگا-3 به جاي آن مي‌تواند به ميزان قابل توجهي در كاهش سرعت رشد تومورهاي سرطاني در غده پروستات مردان تاثير داشته باشد. اين پژوهش از سوي محققان مركز طب لوس‌آنجلس در دانشگاه كاليفرنيا انجام شده و نتايج آن در تحقيقات سرطان كلينيكي گزارش شده است

    خرما بهترين ميوه براي پيشگيري از سرطانها
    خرما سرشار از ويتامين‌هاي آ، ب، اي و مقداري ث و داراي فلزات معدني مانند فسفر، كلسيم، آهن، يد و منيزيم است. به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران - منطقه خوزستان - اين ميوه كه نام آن 42 بار در قرآن مجيد آمده خون‌ساز و براي اشخاص ضعيف المزاج و لاغر مفيد است. خرما داراي مواد سفيده‌اي و تركيبات داروئي نظير كورتن است، كورتني كه در خرما وجود دارد يك هورمون گياهي طبيعي و بدون ضرر است. اين ميوه به علت داشتن منيزيم از سرطان جلوگيري كرده و براي شنوايي، بينايي، درد كمر، درد مفاصل، سياتيك، درمان سينه و ريه مفيد است. جوشانده خرما در شير، سينه را نرم، كليه را درمان و از التهابات و امراض عفوني و ريزش مو جلوگيري مي‌كند. زياده‌روي در خوردن خرما باعث امراض سودائي، گرفتگي كبد و طحال، افزايش فشار خون، جوش دهان و پوسيدگي دندان مي‌شود. خرما براي پيشگيري‌ از سرطانها از جمله سرطان معده مفيد بوده و اسيد اضافي معده را خنثي مي‌كند، براي سالمندان و كودكان سودمند و جوشانده هسته خرما براي دفع سنگ كليه و مثانه مفيد است.
    آرد هسته خرما اسهال مزمن را درمان و سبب خشك شدن زخمهاي چركي مي‌شود و شست‌وشو با آن در درمان زخمهاي چركي، ريزش آب و جلوگيري از فشار چشم مفيد است


    اثر ضد سرطاني برگ زيتون
    جام‌جم آنلاين: آزمايشات انجام شده توسط محققان استراليايي نشان داده است عصاره به دست آمده از برگ‌هاي يك درخت زيتون در كشتن سلول‌هاي سرطاني پروستات و پستان موثر است. به گزارش شورت نيوز، دكتر لسلي استيونسون مي‌گويد سطوح مورد نياز تركيبات موجود در اين عصاره براي دستيابي به اين تاثير زياد است و بنابراين براي رسيدن به نتيجه مطلوب مقادير بسيار بالايي محصول مورد نياز است

    مصرف فوليك اسيد از پيشرفت سرطان جلوگيري مي‌كند
    به گفته محققان ايتاليايي، مكمل‌هاي فوليك اسيد از پيشرفت سرطان جلوگيري و به بهبود اين بيماري كمك مي‌كنند. خبرگزاري يونايتدپرس به نقل از دكتر "جيوواني آلمادوري" از موسسه گوش، حلق و بيني دانشگاه "كاتوليكا دل ساكرو كوري" در "رم" گفت: نتيجه يك تحقيق كوچك نشان داد حجم ضايعات مخاطي در ‪ ۳۱‬بيمار از ‪ ۴۳‬بيمار مبتلا به ضايعات مخاطي پيش سرطاني حنجره يا "لوكوپلاكيا" ‪ ،leucoplakia‬پس از شش ماه مصرف مكمل‌هاي فولات دستكم ‪ ۵۰‬درصد كاهش يافت. اين مطالعه همچنين نشان داد در ‪ ۱۲‬نفر از ‪ ۳۱‬نفري كه اين درمان در مورد آنها موثر بود، هيچ نشانه‌اي از ضايعات اوليه ديده نشد. در اين مطالعه محققان به ‪ ۴۳‬بيمار مبتلا به لوكوپلاكيا حنجره مدت شش ماه روزي سه بار قرص‌هاي فوليك اسيد پنج گرمي دادند و پيشرفت بيماري را هر ‪ ۳۰‬روز تا شش ماه ارزيابي كردند. به گفته محققان، نتايج اين مطالعه نشان داد مكمل‌هاي فولات به تنهايي و يا در تركيب با ساير داروهاي شيميايي بازدارنده مي‌تواند خطر پيشرفت بيماري را در مخاط تغيير يافته ژنتيكي به ويژه در بيماراني كه كمبود فولات خون دارند، بطور موثر كاهش دهند.
    مشروح اين مطالعه را مي‌توانيد در شماره ‪ ۱۵‬ژوئيه مجله ‪Cancer‬ بخوانيد

    هويج‌بخوريد تا سرطان نگيريد
    Healthdaynews محققان دانشگاه‌ نيوكاسل‌ انگلستان‌ اعلام‌ كردند: هويج‌ حاوي‌ ماده‌اي‌ با نام‌ فالكارينول‌ است‌ كه‌ احتمالاً‌ در پيشگيري‌ از بروز سرطان‌ موِ‌ثر است.
    طبق‌ تحقيقات‌ جديد، مصرف‌ منظم‌ هويج‌ در موش‌هاي‌ آزمايشگاهي، خطر ابتلا به‌ سرطان‌ در آنها را تا يك‌ سوم‌ كم‌ مي‌كند. در انسان‌ها نيز مشخص‌ شده‌ است‌ كه‌ مصرف‌ منظم‌ و زياد هويج‌، خطر ابتلا به‌ سرطان‌هاي‌ مختلف‌ را تا حدود 40درصد كاهش‌ مي‌دهد. يافته‌هاي‌ جديد نشان‌ مي‌دهد كه‌ تمام‌ اين‌ اثرات‌ محافظتي‌ هويج‌ در برابر بدخيمي‌ها، ناشي‌ از همان‌ ماده‌ فالكارينول‌ است. پژوهشگران‌ معتقدند مصرف‌ منظم‌ هويج‌ و ساير سبزيجات‌ و ميوه‌ها‌ مي‌تواند نقش‌ قابل‌ توجهي‌ در پيشگيري‌ از بدخيمي‌ها داشته‌ باشد اين‌ اثر جدا از اثراتي‌ است‌ كه‌ به‌علت‌ ويتامين‌ها و مواد مغذي‌ موجود در اين‌ غذاها حاصل‌ مي‌شود

    زنجبيل با سرطان تخمدان مبارزه مي كند
    سلامتيران: نتايج تحقيقات دانشمندان دانشگاه ميشيگان حاكي است، زنجبيل موجب از بين رفتن سلول‌هاي سرطان تخمدان مي شود.به نقل از بي بي سي، اين دانشمندان با حل كردن پودر زنجبيل و تزريق آن به سلول‌هاي سرطان تخمدان دريافتند، زنجبيل از طريق نوعي خود هضمي سلولي موجب مرگ سلول سرطاني تخمدان مي‌شود. اين دانشمندان همچنين دريافتند، مصرف زنجبيل موجب عدم مقاومت سلول‌ها دربرابر درمان مي‌شود. نتايج تحقيقات اين دانشمندان كه درانجمن تحقيقات سرطان آمريكا ارائه شده، نشان مي‌دهد، زنجبيل هيچ گونه تاثيرات جانبي ندارد و مي‌تواند به عنوان كپسول دارويي مورد استفاده قرار گيرد. با اين حال اين دانشمندان معتقدند تحقيقات بيشتري مورد نياز است تا از تاثير زنجبيل در جلوگيري از سرطان در انسان‌ها و حيوانات اطمينان حاصل شود



    جلوگيري از سرطان با چربي شير
    سلامت: نوعي اسيد چرب موجود در شير گاو در پيشگيري از بروز سرطان موثراست. بر اساس مطالعات پژوهشگران دانشگاه ويسكانسين نشان مي دهد، نوعي اسيد چرب موجود در شير‌‌ ‌خاصيت پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي التهابي همچون آرتروز و سرطان دارد. ‌اين محققان دريافتند كه اسيد چرب‌‌ ‌سي.ال.آ‌ ‌از بيماري‌هاي التهابي كه ناشي از ضعف‌ ‌سيستم دفاعي بدن است، جلوگيري مي‌كند.‌به گفته اين دانشمندان، اسيد چرب سي.ال.آ از تخمير ميكروبي در شكم گاوهاي ماده به دست مي‌آيد و به طور طبيعي در شير گاو وجود‌ ‌دارد

    ويتامين D از سرطان هاي گوارشي پيشگيري مي كند
    سلامتيران: 14 سال تحقيقات دانشمندان دانشگاه هاروارد بوستون حاكي است، كمبود ويتامين D ، احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ها، به ويژه سرطان‌هاي سيستم گوارش را در مردان افزايش مي دهد. به گزارش رويترز، اين دانشمندان با بررسي ارتباط بين قرار گرفتن در معرض ويتامين D با ميزان سرم 47 هزارو800 مرد و همچنين در نظر گرفتن عواملي مانند مكمل‌هاي ويتامين D ، رنگدانه هاي پوستي، ميزان چربي، منطقه جغرافيايي و فعاليت فيزيكي در اوقات فراغت دريافتند، احتمال مرگ به دنبال هر نوع سرطان با مصرف اين ميزان ويتامين 29 درصد و احتمال مرگ بر اثر سرطان سيستم گوارش تا 45 درصد كاهش مي يابد. نتايج اين تحقيق كه در مجله موسسه ملي سرطان منتشر شده، نشان داد، ويتامين D كه منبع اصلي آن، قرار گرفتن در معرض نور خورشيد است، نقش مهمي در جلوگيري از رشد سلول‌هاي سرطاني انسان دارد

    اثر ضد سرطانی زنجبیل
    جام جم آنلاین: دانشمندان می گویند زنجبیل اثر ضد سرطانی دارد. به گزارش BBC محققان دانشگاه میشیگان می گویند این گیاه باعث مرگ سلولهای سرطانی می شود.
    همچنین ادویه آن از مقاوم شدن سلولهای سرطانی به درمان جلوگیری میکند. اما متخصصان انگلیسی اظهار داشته اند شاید زنجبیل در آینده منشا تولید داروی جدیدی باشد اما لازم است تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد. محققان پودر زنجبیل را در محلولی حل کرده و برای سلولهای سرطانی تخمدان بکار بردند. در تمام آزمایشات زنجبیل باعث مرگ سلولها ی سرطانی شد. اما روش مرگ سلولها امیدوار کننده تربود. بر اساس این آزمایشات دو نوع مرگ سلولی شامل خودکشی و اتوفاژی ( نوعی خود هضمی) رخ داد.
    در اکثر مبتلایان به سرطان تخمدان بیماری عود کرده و نهایتا هم به شیمی درمانی استاندارد مقاوم می شود و این مقاومت با مرگ سلولی ارتباط دارد. اگر زنجبیل علاوه بر خود کشی سلولی بتواند باعث مرگ اتوفاژی سلولها شود مانع مقاومت سلولها به شیمی درمانی رایج می شود. بهر حال محققان نتایج را کاملا ابتدایی دانسته و امیدوارند نتایج مشابهی را در مطالعه بر نمونه های حیوانی بدست آورند
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت