جستجو در سایت توسط گوگل

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 10 از 18 مجموع

موضوع: سلامت غذا - چیپس و پفک

  1. #1
    arlen_517 آفلاین است تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Mar 2006
    ارسالها
    9

    پیشفرض سلامت غذا - چیپس و پفک

    سلام

    ميشه بگين پفك خيلي چاق كننده هست يا نه؟

  2. #2
    امير ترابى آفلاین است عضو فعال
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    142

    پیشفرض

    با سلام

    سوال شما به طور كلي اشتباه است . هر ماده خوراكي از جمله پفك نيز داراي كالري ميباشد و با توجه به ميران كل كالري دريافتي روزانه ممكن است شما با استفاده از پفك تغيير وزن داشته باشيد يا نداشته باشيد.

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    کشفيات جديد در مورد سم چيپس و سيب زمينى سرخ کرده


    اخيرا دانشمندان مواد غذائى، موفق به کشف ماده بسيار سمى بنام آکريلاميد شده اند که بخصوص در سيب زمينى سرخ کرده و چيپس به وفور يافت می شود که تنها در آلمان ساليانه بيش از ٨هزار نفر قربانى می گيرد! از همين روى، ترس از (آکريلاميد) يا به قولى سم چيپس و سيب زمينى بحث داغ رسانه هاى روز بخصوص در اروپا و در آمريکا شده است. طبق پژوهشات دانشمندان مختلف، آکريلاميد در مقايسه با مواد سمى ديگر شناخته شده در گوشت گاو و يا انواع بيماريهاى پوستى ميتواند براى انسانها تا١٠٠ برابر خطرناک تر باشد. تمامى محصولات غذائى که داراى قند، آلبومين و يا آسپاراگيان هستند داراى آکريلاميد مى باشند. آکريلاميد اما در زمانى خود را نمايان مى کند که محصولات غذائى بر اثر گرما و خشکى تغيير حالت دهند. براى جلوگيرى از جذب آکرولاميد بهتر است به چند مورد کلى و ساده توجه کنيد:

    - بجاى مصرف از چيپس سيب زمينى، از چيپس ذرت استفاده کنيد.

    - بجاى چيپس مى توانيد از بادام زمينى و يا چيپس (ناچوس) استفاده کنيد.

    - بجاى بيسکوبيت هاى معمولى، که آنان نيز سرخ مى شوند، از بيسکوبيت هاى ويفرى استفاده کنيد.

    - بجاى نان سياه و يا برشته شده مى توانيد از نان برشته نشده استفاده کنيد، در نان برشته شده مقدار زيادى آکريلاميد وجود دارد به همين دليل حداکثر از نانهاى نازک برشته نشده استفاده کنيد در ضمن نان سوخارى هم مى تواند آلترناتيو خوبى بجاى نان برشته شده باشد.

    - از آنجا که قهوه نيز داراى آکريلاميد مى باشد، توصيه مى شود، از مصرف بيش از ١ فنجان و يا نهايتا ٢ فنجان قهوه در روز صرف نظر کنيد، در مقابل قهوه، چاى آلترناتيو خوبى براى نوشيدنى گرم مى باشد.

    - بر خلاف مواد غذائى که در بالا ذکر شد مواد غذائى زير عارى از هرگونه آکريلاميد مى باشند، براى همين سعى کنيد که در مواد غذائى خود بيشتر از اينگونه مواد غذائى استفاده کنيد. اين مواد غذائى عبارتند از: گوشت، کالباس، سوسيس، ماهى، شير، پنير، ماکارانى، برنج، سبزيجات و انواع ميوجات.

    - تا حد ممکن از شامپوهاى شيميائى و کرم هاى بدنى استفاده نکنيد بلکه توجه کنيد که محتواى آنان بيشتر گياهى و يا طبى باشند.


    از آنجا که آکريلاميد سمى است که بيشتر از طريق تغذيه وارد بدن مى شود، بهتر است که در آشپزخانه خود به ١٢ قانون پيشگيرى پائين توجه جدى ترى کنيد:

    - براى پختن کيک و يا پيتزا و ديگر غذاهائى سرخ کردنى در فر، بجاى اينکه سينى فر را چرب کنيد در آن کاغذ مخصوص بگذاريد.

    - حرارت فر را بيشتر از ۲۰۰ درجه نکنيد. بعنوان مثال از برشته شدن حاشيه ى پيتزا بشدت پرهيز کنيد. در صورت برشته شدن آن، حاشيه برشته شده را مصرف نکنيد.

    - سيب زمينى را هيچگاه در يخچال نگهدارى نکنيد.

    - سيب زمينى هائى که کمى لک پيدا کرده اند، مطلقا براى سرخ کردن مناسب نيستند.

    - نانهاى تست را يا تست نکنيد و يا با درجه حرارت کم و با زمان کوتاه تست کنيد.

    - قبل از استفاده و پخت سيب زمينى، سيب زمينى را پوست کنده و لااقل بمدت يکساعت در آب قرارشان دهيد. آب، قند موجود در سيب زمينى را به خودش جذب کرده و به اين طريق احتمال تشکيل آکريلاميد پائين مى رود.

    - شما مى توانيد حتى اگر سيب زمينى را در آب نگذاشتيد آنرا قبل از سرخ کردن آب پز کنيد. سيب زمينى آب پز شده در هنگام سرخ کردن از خود آکريلاميد توليد نمى کند.

    - براى سرخ کردن بجاى روغن مايع و يا جامد، از مارگارين استفاده کنيد. مارگارين آب را در خود نگه داشته و سبب مى شود که روغن بيش از حد داغ نشود.

    - سيب زمينى را حتما کوتاه سرخ کنيد و آنرا طلائى از روى آتش برداريد. سيب زمينى هرچه بيشتر سرخ و برشته شود ميزان آکريلاميد موجودش بالاتر مى رود.

    - تا حد امکان براى سرخ کردن سيب زمينى ها، آنان را کلفت برش دهيد، زيرا هرچه سيب زمينى ها باريکتر باشد امکان ايجاد آکريلاميد در آنان بالاتر مى رود.

    گروه خبری رنگين کمان
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  4. #4
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    تنقلات،عامل اصلي سوء تغذيه در کودکان




    با توجه به تلاش هاي صورت گرفته در جهان در جهت بالا بردن سطح سلامت جامعه،اين اقدامات موجب کاهش مرگ و مير مخصوصاً در اطفال، و افزايش طول عمر در اغلب کشورهاي جهان شده است.اما سوء تغذيه ي انرژي پروتئين هم چنان مهم ترين مشکل تغذيه اي در اغلب کشورهاي در حال توسعه از جمله کشور ما مي باشد.

    سوء تغذيه از توانمندي و کارآيي کشورکم مي کند. براساس پژوهش ها مصرف تنقلات بي ارزش مانند انواع پفک، چيپس، نوشابه هاي گازدار، سس هاي چرب و ... . ازجمله دلايل شيوع انواع سوء تغذيه در کوکان کشورمان است.

    در ايران 800 هزار کودک زير 5 سال دچارکوتاه قدي متوسط و شديد هستند. يعني به دليل عدم مصرف غذاي کافي ، دچار سوء تغذيه مزمن هستند. دريافت کم مواد غذايي ابتدا موجب کاهش وزن کودک مي شود و اگر اين کم غذايي ادامه يابد، به تدريج، کودک خود را با اين وضع منطبق مي کند. يعني قد و قامت او کوچک مي شود تا بتواند با غذاي کم به بقاي خود ادامه دهد. به همين دليل کوتاه قدي تغذيه اي به عنوان يک شاخص ارزيابي توسعه، در جهان مطرح است.

    دوران کودکي از مهم ترين دوران زندگي براي دست يابي به رشد کافي و پايه ريزي براي تأمين سلامت در دوره هاي بعدي زندگي است. تغذيه ي نامناسب کودک در اين دوران عواقب غيرقابل برگشتي به دنبال دارد. کوتاه قدي، کم وزني،لاغري همراه با کاهش ضريب هوشي، کاهش قدرت يادگيري،افزايش ابتلا به بيما ري ها و کاهش توانمندي هاي جسمي و ذهني مهم ترين عوارض سوء تغذيه در دوران کودکي است.

    حجم معده کودک، کوچک است و به همين دليل در هر وعده غذايي ميزان محدودي غذا مي تواند بخورد. از طرفي رشد جسمي کودک سريع و درنتيجه نياز به مواد غذايي زياد است. به بيان ساده ترغذاي کمکي که کودک در هر ميان وعده مي تواند استفاده کند بايد ارزش غذايي زيادي داشته و حاوي مواد مغذي مورد نياز براي رشد وي با شد. تنقلات غذايي کم ارزش نظير چيپس، پفک، نوشابه و ... مواد مغذي لازم را براي رشد کودک ندارد. اين مواد سيري کاذبي را ايجاد مي کنند که موجب محروم شدن کودک از غذاهاي اصلي و مواد مغذي و در نهايت موجب بروز لاغري و سوء تغذيه ي وي مي شود و از طرفي مصرف مداوم اين مواد، مي تواند سبب بروز چاقي در کودک شود.

    تغذيه مناسب و استفاده از ميان وعده هاي با ارزش غذايي نظير شير، ميوه، خرما، نان و پنير و گردو، نان و پنير و سبزي و ... در برنامه ي غذايي کودک، موجب رشد مناسب او مي گردد.



    مصرف تنقلات کم ارزش به دليل دا را بودن مقدار زيادي نمک، چربي و شکر زمينه ساز بروزبيماري هاي مزمن ( قلبي – عروقي، چاقي، فشارخون و... .) در دوران بزرگ سالي است. اين گونه تنقلات حاوي افزودني هاي رنگي، نگه دارنده ها و طعم دهنده هاي مصنوعي هستند. که مصرف بي رويه ي آنها موجب بيش فعالي کودکان مي گردد. متأسفانه تغيير الگوي مصرف مواد غذايي در طول دهه هاي اخير، موجب جاي گزيني تنقلات غذايي کم ارزش به جاي ميان وعده هاي مناسب و با ارزش گرديده است. اين در حالي است که حدوداً 90 درصد کودکان 2-1 سا ل و 47 درصد کودکان 6 ماهه تا يکسال کشورمان در مناطق شهري و روستايي هر روز پفک مي خورند. وجود آمارمرگ ومير بيش از 300 نفر در روز به علت عوارض بيماري هاي قلبي –عروقي و روند رو به رشد ساير بيماري هاي مزمن از قبيل انواع سرطان ها، ديابت و ... . حاکي از لزوم توجه هر بيشتر به تغذيه ي کودکان کشورمان است. ذايقه ي افراد از دوران کودکي شکل مي گيرد. مصرف تنقلات شور يا چرب موجب تمايل آنها به اين گونه مواد در سال هاي بعدي زندگي مي شود که اين امر زمينه ساز ابتلا به انواع بيماري هاي مزمن است.

    با توجه به اينکه عادات خوب غذا خوردن در سال هاي اوليه زندگي پايه گذاري مي شود. والدين نه تنها بايد غذاهاي با کيفيت بالا براي تامين نيازهاي تغذيه اي کودکان آماده کنند، بلکه لازم است يک محيط غذاخوري مثبت بوجود آورند. تا بدين طريق کودکان آنها داراي رفتار و ديدگاه هاي مثبت نسبت به غذاهاي با ارزش بالا باشند.

    مصرف بي رويه ي نوشابه همراه با غذا ، علاوه برايجاد سيري کاذب، جذب مواد مغذي مانند کليسم را مختل مي کند.


    آمارها نشان مي دهد که، مصرف تنقلات کم ارزش در کشور روند رو به رشدي داشته، که اين امر پيا مدهاي زيانباري دررشد مطلوب و مناسب کودکان برجاي مي گذارد.

    بررسي ها نشان مي دهد مصرف پفک به خصوص قبل از وعده هاي غذايي به دليل ايجاد سيري کاذب کودکان را از خورن غذاي اصلي که بايد مواد مغذي مورد نياز رشد کودک را تامين کند، باز مي دارد. از سويي ديگر نمک آن، ذايقه ي کودک را به خوردن غذاهاي شور عادت مي دهد. همچنين مطالعات انجام شده رابطه ي بين مصرف نمک و افزايش فشار خون در دوران بزرگسالي را ثابت کرده است.مصرف بي رويه ي نوشابه همراه با غذا ، علاوه برايجاد سيري کاذب، جذب مواد مغذي مانند کليسم را مختل مي کند.



    به جاي تنقلات کم ارزش مي توان از موادي مانند : نخودچي، کشمش، گردو، بادام، پسته، گندم برشته، برنجک، عدس برشته شده، توت خشک، انجير خشک و برگه ها به عنوان ميان وعده استفاده کرد. همچنين کودکان را به مصرف دوغ و آب ميوه ي تهيه شده در منزل به جاي نوشابه تشويق کنيد.


    منبع:دنياي تغذيه شماره 44
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  5. #5
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    چيپس ، پفک ، شکلات ؛ عامل پوسيدگي دندان در کودکان

    ايسنا ، علوم پزشکي ايران - خوراکي هايي مثل پفک ، چيپس ، شکلات و ... عامل اصلي پوسيدگي هاي دنداني در بين کودکان و نوجوانان است.

    دکتر " بهشته ملک افضلي " جراح و متخصص دندانپزشکي و استاديار دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در گفتگو با خبرنگار ايسنا ‌، واحد علوم پزشکي ايران با اعلام اين خبر اظهار داشت : پوسيدگي هاي دنداني يکي از مشکلات مهم بهداشت دهان و دندان به خصوص در ميان کودکان و نوجوانان کشور است . به منظور جلوگيري از اين معضل و ارتقاي سطح سلامت بهداشت دندان ، والدين بايد از کودکي آموزشهاي لازم را به فرزندان خود بدهند.
    وي خاطر نشان کرد : راههاي پيشگيري از پوسيدگي هاي دندان در کودکان شامل آموزش صحيح و آسان نکات بهداشتي در اين زمينه ، استفاده از دهانشويه از سن شش سالگي به بعد و مسواکهاي نرم (‌جهت کاهش خونريزي لثه ) و مصرف کمتر خوراکي هايي از قبيل چيپس و پفک است .
    دکتر ملک افضلي با تاکيد بر لزوم گسترش آموزش بهداشت دهان و دندان در بين کودکان و نوجوانان کشورمان افزود : برخي ديگر از خوراکي هايي که کودکان علاقه به خوردن آن دارند مانند انواع ژله و شيريني تر نيز به گفته کارشناسان ، ‌بايد تنها به عنوان دسر و بعد از غذا مصرف شود.
    وي در پايان گفت : عادت به روش مزبور ، به خصوص در ميان نوجوانان و کودکان موجب ترشح بيشتر بزاق و افزايش قدرت پاک کنندگي دندان است . همچنين استفاده از آب به اندازه کافي بعد از غذا نيز به ترشح بزاق دهان و از بين بردن تکه هاي غذايي کمک مي کند.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  6. #6
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    چرا چيپس و پفک براي کودکان مضر است




    مصرف چيپس و پفک کودکان را از تغذيه‌اي سالم محروم مي‌کند. در مراحل تهيه پفک، پودر ذرت پرس مي‌شود و در حرارت بسيار بالا قرار مي‌گيرد تا به صورت حجيم درآيد. در چنين شرايطي روغن موجود در پفک مي‌سوزد و توليد پراکسيد مي‌کند که در حرارت و نور، مقدار آن بيشتر است و خوردن آن سلامت کودک را تهديد مي‌کند. همچنين، ميزان بالاي نمک پفک و شوري آن موجب عادت ذائقه کودکان به شوري شده و در نتيجه خطر ابتلا به بيماري فشارخون را افزايش مي دهد که در بزرگسالي زمينه‌ساز بيماري هاي قلبي ـ عروقي و سکته‌هاي مغزي مي‌شود. براساس اين مطالعات، پفک 9 برابر حجم خود آب جذب مي‌کند. کودک با خوردن پفک و به دنبال آن آب احساس سيري کاذب کرده و در نتيجه از خوردن غذاي سفره محروم و دچار کمبود تغذيه‌اي مي‌شود.

    مصرف چيپس نيز به دليل شوري و روغن زياد ، همان خطرات ذکر شده در بالا را براي سلامتي بدن در بر دارد. کارشناسان تغذيه توصيه مي‌کنند در صورت مصرف اينگونه تنقلات، بسيار کم و از انواع معتبر آنها با بسته‌بندي بهداشتي استفاده شود، زيرا چيپس هاي فله‌اي در روغن چند بار مصرف، درست مي‌شوند که احتمال سرطان زايي دارند. چيپس نيز موجب سيري کاذب مي شود و به دليل اينکه تمام مواد مغذي مورد نياز براي رشد کودکان را در بر ندارد ، مصرف مداوم آن قبل از غذا موجب محروم شدن کودک از غذاهاي اصلي و در نتيجه کمبودهاي غذايي مي‌شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  7. #7
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    چيپس و پفك عامل ابتلا به فشارخون

    ايسنا: مصرف زياد چيپس و پفك، افراد را در دوران پيري مستعد ابتلا به فشار خون مي‌كند.
    دكتر احسان مظفري، متخصص تغذيه، در خصوص جايگاه تغذيه مناسب در پرورش نيروي انساني برخوردار از توانمندي‌هاي ذهني و جسمي اظهار كرد: <انسان محور توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بوده و تغذيه، عمده نياز هر موجود زنده است و تغذيه مناسب جايگاه رفيعي نسبت به چند دهه گذشته به جهت تغيير الگوي بيماري‌ها پيدا كرده است.>
    وي تاكيد كرد: <يك الگوي تغذيه مناسب عامل مهمي در پيشگيري برخي از بيمارها همچون ديابت، قلب و عروق، چاقي و يا اختلال در چربي‌هاي خون است و اين امر حتي از بدو تولد نوزاد تا دوران سالمندي موثر است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  8. #8
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    كودكان به دليل مصرف تنقلات به كلسيم بيشتري نياز دارند

    پزشكان تأكيد مي‌كنند: نياز كودكان و نوجوانان به مصرف روزانه كلسيم بسيار جدي است.

    به گزارش ايسنا واحد علوم پزشكي تهران به نقل از Health day يافته‌هاي محققان نشان مي‌دهد: از آنجا كه كودكان و نوجوانان در سنين 9 تا 16 سالگي با مصرف تنقلات جذب كلسيم را در بدن به مخاطره مي‌اندازند مصرف برخي منابع براي تأمين كلسيم مورد نياز بدن آنان بسيار ضروري است.

    كلسيم نقش بسيار حياتي در استحكام استخوان‌بندي كودكان دارد و نياز روزانه آنها 1300 ميلي گرم است.

    شير، آب پرتقال، بستني و سبزيجات از جمله منابع كلسيم است.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  9. #9
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    تنقلات: متهم رديف اول چاقي دانشآموزان


    سلامتيران: مصرف تنقلات در مدارس به عنوان جايزه و براي ايجاد انگيزه در دانش آموزان موجب افزايش وزن آنان مي شود. بر اساس نتايج تحقيقات دانشمندان دانشگاه مينهسوتاي آمريكا شاخص توده بدني آنها به ازاي هر غذاي اضافي كه در مدرسه ارائه مي شود،10 درصد افزايش مي يابد
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  10. #10
    دکتر سید حمید سجاد آفلاین است مدیر کل سایت
    تاریخ عضویت
    May 2004
    موقعیت
    تهران
    ارسالها
    11,981
    Blog Entries
    3

    پیشفرض

    رييس انجمن تغذيه هشدار داد:
    نمك زياد در چيپس و پفك ذائقه كودكان را به بيش‌خواري هدايت مي‌كند
    مواد غذايي فاقد ارزش افراد را فرسوده، كم توان و كم طاقت مي‌كنند


    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس بهداشت و درمان - خانواده
    رييس انجمن تغذيه گفت: نمك زياد، رنگ‌ و افزودني‌هاي خوراكي موجود در چيپس و پفك، ذائقه كودكان را به شوري يا بيش‌خواري هدايت مي‌كند.
    دكتر سيدضياالدين مظهري در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، با اشاره به مصرف چيپس و پفك در كودكان گفت: اين مواد كودكان را بي‌اشتها و آنها را براي تامين غذاهاي روزمره دچار مشكل و نيازهاي رشدي آنها را تحت شعاع قرار مي‌دهد.
    وي با تاكيد بر عدم كنترل اين نوع توليدات تصريح كرد: اغلب روغن‌هايي كه براي تهيه چيپس بكار برده مي‌شود احتمال دارد بارها بارها بجوشد و در آن تركيبات سمي ايجاد شود كه مي‌تواند تاثير بسيار بدي بر سلامت جسمي و رشد كودكان داشته باشد.
    رييس انجمن تغذيه كشور، روند رشد كودكي را سنگ بناي دوران نوجواني، جواناني و ميانسالي دانست و تاكيد كرد:‌ هرگونه تغيير در روند تغذيه مي‌تواند تغييراتي در پارامترهاي بيوشيميايي خون فرد بوجود بياورد.
    اين متخصص، تغذيه صحيح كودكان را نوعي سرمايه‌گذاري در جهت سالم‌سازي آنها در سنين بالا دانست و تاكيد كرد: توجه به تغذيه صحيح و جلوگيري از تاثير تبليغات سوء در جهت تغيير ذائقه كودكا در بلندمدت، تاثير بسزايي در جامعه دارد.
    دكتر مظهري گفت: نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد كه اگر در دوران ميانسالي افراد دچار بيماريهاي قلبي ـ عروقي مي‌شوند ريشه در تغذيه دوران كودكي آنها دارد و حتي كودكاني كه با وزن خيلي كم بدنيا مي‌آيند، مادران آنها در دوران بارداري از سيگار و مشروب استفاده و يا دچار سوء تغذيه بوده‌اند.
    وي با تاكيد بر اين كه به نوزادان تا 6 ماه اول غير از شير مادر هيچ ماده ديگري غير از قطره ويتامين b و a نبايد خورانده شود، تصريح كرد: اما متاسفانه در بررسي كه از سيماي كودكان ايراني شده به آنها از دو ماهگي پفك داده شده است.
    دكتر مظهري با بيان اين كه سلامت كودكان از بعد اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بسيار مهم است، افزود: كودكان سالم بهتر از امكانات موجود در كشور بهره مي‌گيرند و هزينه‌هاي كمتري به دولت تحميل و بازدهي بيشتري دارند.
    رييس انجمن تغذيه كشور ادامه داد: تلاش بر اين است كه در بوفه‌هاي مدارس به جاي غذاهاي بي‌ارزشي مثل چيپس، پفك و نوشابه‌ از تنقلاتي همانند نخودچي، شاهدانه، كنجد بو داده، برنجك، دوغ و غذاهايي گرم استفاده ‌شود.
    وي فرهنگ‌سازي قوي، اصيل تغذيه و رجعت به غذاهايي سنتي را كمك بزرگي به ذائقه كودكان دانست و توضيح داد:‌ با يك فرهنگ‌سازي قوي مي‌توان از باورهاي غلط و گرايش‌هاي نابجا بكاهيم زيرا اين مواد غذايي فاقد ارزش نسل را فرسوده، كم توان و كم طاقت مي‌كند.
    وي اعتقاد دارد كه در سياست گذاريهاي آينده بايد تعادل و ارتباط فرابخشي ايجاد و سياستهاي بخش كشاورزي و صنايع غذايي با نيازهاي تغذيه‌اي هماهنگ شود.
    دكتر مظهري افزود: متاسفانه به علت دوباره كاري و يا اقدامات متناقض دستگاه‌هاي مختلف، بخش زيادي از امكانات كه بايد در جهت رسيدن به يك هدف ارزشمند باشد، اغلب همديگر را خنثي مي‌كنند، در حالي كه اگر همه اينها در كلان برنامه‌ريزها بتوانند عواملي را كه مراحل تاثيرگذاري حركت را كند و بودجه‌ها را هدر مي‌دهد قبل از اجرا اصلاح كنند طبعا مي‌توانيم هم در جهت توليدات، فرهنگ جديدي را به وجود آوريم و همه مي‌توانيم اين فرآورده‌ها را از نظر ايمني، مواد افزودني و نگهدارنده تحت كنترل قرار دهيم.
    رييس انجمن تغذيه كشور معتقد است كه وزارت بهداشت وظيفه دارد با شناسايي به موقع گروههاي آسيب‌پذير، واكسيناسيون به موقع، انگل‌زدايي، از بين بردن اماكن آلوده، عدم اجازه به تهيه و توليد، توزيع مواد غذايي بي‌ارزش، از بيماري جامعه پيشگيري كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت