جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع

موضوع: تشخیص دادن عسل تقلبی از اصل

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,900

    پیشفرض تشخیص دادن عسل تقلبی از اصل

    راه های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

    بـازار مناسب عسل ، سبب سودجویی عده ای در عـرضه عسل تقلبی شده است .

    دکتر اورنگ عیوض زاده ، متخصص تغذیه گفت : مصرف عسل تقلبی یا غیرطبیعی که از شربت قند یا شکر تهیه می شود ، به علت داشتن قند مصنوعی برای سلامتی افراد بویژه دیابتی ها مضر است .

    مدیر عامل کارخانه بسته بندی عسل در طالقان گفت: عمل کریستاله شدن یا شکرک زدن عسل نشانه خالص بودن آن است.

    عباسی افزود: عسل طبیعی در دمای کمتر از منهای پنج و بیش از 25 درجه سانتیگراد شکرک هایی به شکل روغن نباتی جامد می زند.

    فتاح پور از زنبورداران وفروشندگان عسل در هشتگرد گفت : اگر یک قاشق عسل را در آب سرد هم بزنیم ،چنانچه حل شد عسل تقلبی و در غیر اینصورت نشانه خالص بودن عسل است.

    عسل ماده غذایی با ارزش است که به سبب داشتن خواص درمانی ،از دیرباز مورد توجه بشر بوده است.

    عسل حاوی انواع ویتامین ها همچون ویتامین aوc, k, b2, b4 ,b6،پروتئین،املاح و آنزیم هاست .

    این ماده غذایی در درمان بسیاری از امراض مانند ناراحتی های پوستی از قبیل زخمها و سوختگی ها و بیماری های دستگاه تنفسی و عفونت های ناحیه حلق مفید است.

    رسول اکبریان فروشنده عسل در طالقان گفت/ رنگ عسل بسته به گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه می کند ، است .

    بطور مثال عسل آویشن تیره و عسل گشنیز شفاف و بیرنگ است .

    50 درصد عسل تولید شده در ساوجبلاغ را عسل آویشن تشکیل می دهد.

    در این شهرستان بویژه ارتفاعات طالقان ،سالیانه 100 تن عسل از 13 هزار و 800 کلنی زنبور عسل برداشت می شود.

    رئیس دانشگاه علمی کاربردی صنعت غذای ساوجبلاغ با بیان اینکه تنها روش قطعی برای تشخیص عسل خالص و مصنوعی سنجش میزان ساکاروز موجود عسل در آزمایشگاه است ، گفت : میزان ساکاروز در عسل مصنوعی بیش از چهار درصد است.

    بهترین شرایط برای نگهداری عسل ،جای خشک و دمای بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد است.

    عسل را در ظروف شیشه ای و پلاستیکی نگهدارید ، نگهداری عسل در ظروف فلزی سبب عوض شدن طعم و مزه عسل در مدت زمان کوتاهی می شود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,900

    پیشفرض

    راهنماي خريد عسل
    مراقب عسل‌هاي تقلبي باشيد

    شنيده‏ايد که مي‏گويند عسل براي سرماخوردگي مفيد است و نوشيدن مخلوط عسل با آب جوش قبل از صبحانه براي بهبود علايم سرماخوردگي مفيد است؟ هرچند استفاده از عسل در درمان بيماري‏ها در گذشته بيشتر بوده است اما هنوز هم خيلي‏ها عسل را به خاطر خواص دارويي‏اش استفاده مي‏کنند. همچنين با توجه به مضرات مصرف قند و شکر پزشکان توصيه مي‏کنند مصرف آنها محدود شود و در صورت تمايل به استفاده از مواد قندي، مواد قندي طبيعي مانند عسل، خرما و کشمش استفاده شود. اگر قصد داريد عسل بخريد و نمي‏دانيد چه‌طور از طبيعي بودن آن اطمينان يابيد، با ما همراه شويد...

    عسل يک محصول غذايي مفيد است که از قرن‌ها پيش به عنوان مقوي‌ترين غذاها شناخته شده و به خاطرويژگي‌هاي شفابخشي که دارد در درمان بيماري‌ها هم کاربرد داشته است. «ابوعلي‌سينا» فيلسوف و شخصيت بزرگ پزشکي ايراني، يک هزار سال پيش در کتاب «قانون» پزشکي خود، نسخه‌هاي زيادي بر پايه عسل و موم تجويز مي‌کرده و همچنين «بقراط حکيم» پدر پزشکي و بنيانگذار طب يوناني حدود ???? سال پيش در مورد اهميت عسل گفته است: «هر دارويي از مواد غذايي درست مي‌شود و متقابلا هر غذايي نيز جانشين دارو مي‌شود، عسل به اين هر دو شرط جوابگو است.»

    عسل سرشار از مواد مغذي مختلف است. تاکنون حدود 20 نوع قند در عسل شناخته شده که مهم‏ترين آنها گلوکز و فروکتوز است. عسل فاقد هر گونه چربي است و پروتئين آن هم منشاء گياهي و هم منشاء جانوري دارد. همچنين عسل حاوي انواع مواد معدني مانند کلسيم، پتاسيم، آهن، فسفر و منيزيم است. عسل سرشار از ويتامين‏هاي مختلف است. به‌طور متوسط هر 100 گرم عسل، 364 کالري انرژي دارد. با توجه به تنوع آب و هوايي منحصر به فرد ايران عسل توليدي کشور در نوع خود بي‌نظير است، اما توجه چنداني به ارزش غذايي آن نمي‏شود و خيلي‏ها مرباها و قندهاي مصنوعي را ترجيح مي‌دهند. مصرف عسل در کشور ما در حدود ??? گرم است که نسبت به اروپا از نصف هم کمتر است. وجود عسل‏هاي تقلبي و محصولات بدون نام معتبر و نشان استاندارد در بازار نيز يکي از علل عدم تمايل مصرف‏کنندگان به اين محصول غذايي است.


    عسل طبيعي را چه‌طور بشناسيم؟

    با اين همه عسل طرفداران زيادي دارد و کمتر کسي است که از طعم مزه عسل خوشش نيايد. اين موضوع موجب شده است برخي افراد سودجو به فکر توليد عسل تقلبي بيفتند. خواص عسل خالص و طبيعي به شدت با عسل‏هاي تقلبي متفاوت است و مصرف آنها به هيچ‌وجه توصيه نمي‌شود. به همين خاطر خيلي‏ها مي‏خواهند بدانند چه‌طور مي‏توان عسل طبيعي و عسل تقلبي را از هم تشخيص داد؟

    برخي افراد از روي ميزان رطوبت عسل به وسيله برگرداندن شيشه عسل و سرعت بالا و پايين رفتن حباب‌هاي داخل شيشه يا به وسيله ميزان کش آمدن عسل، نحوه پخش شدن قطره عسل روي کاغذ کاهي و نحوه سوختن عسل روي شعله در مورد طبيعي بودن يا نبودن عسل قضاوت مي‌کنند که هيچ‌کدام از اين روش‌ها دقيق و مطمئن نيست. برخي از افراد خبره و باتجربه، عسل طبيعي را از نوع خاص شيريني و طعم ويژه‌اش مي‌شناسند و حتي نوع عسل را از نظر گياه مورد مصرف زنبور تعيين مي‌کنند زيرا هر گياه مزه خاصي به عسل مي‌دهد. بايد توجه داشت که عسل مصنوعي بيشتر مزه شيريني شکر مي‌دهد تا مزه خالص عسل اما براي افرادي که تخصص چنداني در اين زمينه ندارند هيچ‌يک از اين راه‌ها براي شناخت عسل طبيعي توصيه نمي‌شود. واقعيت اين است که با توجه به مواد بسيار زياد تشکيل‌دهنده عسل، تشخيص خلوص آن به آساني ممکن نيست و حتما بايد از آزمايشگاه‌هاي معتبر کمک گرفت. به همين خاطر توصيه مي‏شود هنگام خريد عسل به پروانه‌هاي بهداشتي صادره از سازمان دامپزشکي کشور، پروانه بسته‌بندي از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و يا پروانه استاندارد توجه کرده و محصولاتي که نام و نشان معتبر و بسته‏بندي مناسب دارند انتخاب کنيد و از خريد انواع عسل‏هاي بدون بسته‏بندي، برچسب و نام و نشان استاندارد که به اسم عسل طبيعي به فروش مي‏رسند، خودداري کنيد.

    هفته نامه سلامت

    خواص عسل(مقالات)
    خواص عسل / مقاله و خبر
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
بیمارستان تخصصی بیکن مالزی