مصرف سويا زنان را در برابر امراض قلبي مصون مي‌كند

در يك بررسي جديد معلوم شد زناني كه مقادير بيشتري سويا مصرف مي‌كنند كمتر با خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي – عروقي مواجه مي‌شوند.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان با مطالعه روي تعدادي از زنان چيني دريافتند كه مصرف بيشتر سويا خطر بروز امراض قلبي و عروقي را تا 54 درصد در زنان كاهش مي‌دهد.

به گزارش سايت اينترنتي ماي هلت نيوز ديلي، دكتر شيانگلان زانگ استاديار پزشكي در مركز تخصصي دانشگاه واندربيلت آمريكا در اين باره متذكر شد: اين نتايج ما را ترغيب مي‌كند تا به ارزيابي دقيق‌تر تاثير سويا در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي بپردازيم.

اين متخصصان تاكيد كردند كه در مطالعات فوق هيچ شواهدي مبني بر تاثير پيشگيرانه سويا در رابطه با بيماري‌هاي قلبي در مردان مشاهده نشد.

هرچند علت قطعي اين تفاوت بين زنان و مردان در مورد مصرف سويا هنوز مشخص نيست اما متخصصان احتمال مي‌دهند كه عواملي چون هورمون‌هاي جنسي و همچنين عادات تغذيه‌اي و سبك زندگي در اين زمينه تاثيرگذار هستند.

شرح اين مطالعه در مجله بين‌المللي همه‌گيرشناسي منتشر شده است.