12قاشق شكر در يك شيشه نوشابه‌

جام جم آنلاين: رئيس انجمن دندانپزشكي ايران از رژيم غذايي نامناسب ايرانيان انتقاد كرد و آن را عامل تخريب و فرسودگي دندان‌ها دانست.

دكتر علي‌اكبر يزداني در گفتگو با مهر افزود: رژيم غذايي مردم از وضعيت مطلوب و مناسبي برخوردار نيست و همين امر سبب شده كه اين وضعيت علاوه بر تشديد انواع بيماري‌ها، موجب خرابي دندان‌ها نيز شود.


وي از نوشيدني‌هاي قندي و مصرف بي‌رويه آن در بين افراد مختلف بويژه كودكان انتقاد كرد و گفت: در يك شيشه نوشابه‌ 200 سي‌سي، 12 قاشق شكر وجود دارد كه اين مساله علاوه بر اين كه مي‌تواند منجر به بروز بيماري ديابت شود، دندان‌ها را نيز فرسوده و تخريب مي‌كند.

رئيس انجمن دندانپزشكي ايران همچنين از مواد غذايي و خوراكي‌هاي ترش مزه به دليل داشتن اسيد زياد، در تخريب دندان‌ها نام برد و افزود: مكيدن ليموترش كه يكي از عادات ايرانيان است، در تخريب دندان‌هاي جلو تاثير زيادي دارد.

يزداني به مصرف انواع تنقلات در بين كودكان اشاره كرد و گفت: كودكان هيچ گاه از خوردن انواع شكلات‌ها و خوراكي‌هاي شيرين خسته نمي‌شوند اما اين والدين هستند كه بايد با اين گونه رژيم غذايي نادرست به شيوه صحيح برخورد كنند.