نوشابه و شيريني رفتارهاي هيجاني را تشديد مي کند

جام جم آنلاين: بررسيها نشان داده تاثير رفتاري مصرف نوشابه ها و شيريني جات به گونه ايست که بهتر است افراد نا آرام از مصرف آنها پرهيز نمايند.

به گزارش مهر، مواد غذايي گوناگون تاثير قابل ملاحظه اي بر ترشح هورمونها و وضعيت رفتاري افراد دارد. در همين زمينه، مصرف برخي غذاها براي افراد نا آرام و غير قابل انعطاف ممنوع است.

برخي از غذاها از جمله مواد فوق جزو مواد محرک به شمار مي روند و ممکن است به طور لحظه اي و موقتي موجب آزاد شدن انرژي بدن هم بشوند اما پس از مدتي احساس خستگي و تحريک پذيري را در افراد افزايش مي دهند.

مصرف زياد موادغذايي حاوي کافئين مانند چاي و قهوه و نوشابه هاي گازدار موجب افزايش ترشح هورمون استرس شده و گاهي اوقات حالت تهاجمي و تحريک پذيري افراد را به شدت افزايش مي دهد.

کافئين، همچنين جذب آهن را کاهش داده و موجب کم خوني ناشي از فقر آهن مي شود. در ضمن مي تواند ايجاد سردرد نيز بکند.

محققان معتقدند مصرف زياد شيريني جات و مواد قندي نيز در صورتي که به همراه مواد پروتئيني مصرف نشوند، موجب بروز خستگي و عصبانيت بيشتر در افراد مستعد مي شود.