مصرف نوشابه‌هاي شيرين خطر نقرس را تشديد مي‌كند


ايسنا: مطالعات جديد نشان داده است مصرف نوشيدني‌هاي شيرين، خطر ابتلا به بيماري نقرس را افزايش مي‌دهد.



گروهي از پژوهشگران بين‌المللي با انجام اين مطالعه گسترده دريافتند كه مصرف زياد نوشابه‌هاي شيرين، خطر ابتلا به نقرس را تشديد مي‌كند و مصرف بالاي فروكتوز، قند موجود در نوشابه‌هاي شيرين، ‌خطر ابتلا به نقرس را دو برابر بيشتر مي‌كند. اين مطالعات از سوي پژوهشگران دانشگاه بيريتيش كلمبيا انجام گرفته و طي آن بيش از 46 هزار مرد بالاي 40 سال بدون هيچ سابقه ابتلا به نقرس طي 12 سال گذشته مورد آزمايش قرار گرفتند. اين گروه از پژوهشگران دريافتند كه خطر بروز نقرس در مرداني كه در روز دو قوطي نوشابه مي‌نوشند، 85 درصد بيشتر از آنهايي است كه كمتر از يك نوبت در ماه از اين نوشيدني‌ها را مصرف مي‌كنند. نتايج اين تحقيق در مجله بيريتيش مديكال منتشر شده است.