جستجو در سایت توسط گوگل

نمایش نتایج 1 تا 3 از 3 مجموع

موضوع: درباره قهوه فوری ..

  1. #1
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض درباره قهوه فوری ..

    درباره قهوه فوری ..

    علم تهیه قهوه های فوری در ابتدا در اختیار چند کشور خاص و صنعتی قرار داشت . قهوه فوری دارای فرایند خاصی است . اگر دقت کرده باشید . هنگامی که از فروشگاه قهوه فوری تهیه میکنید . نکته جالب و قابل توجه در این است که اگر این نوع قهوه را در مایعات سرد ( بر فرض مثال شیر ) بریزید . به راحتی و حتی گاهی بدون به هم زدن ان حل میشود و با شیر یا اب مخلوط میگردد . اما در مورد قهوه های معمولی این طور نیست و حتما دیده اید که به راحتی حل نمیشود . مگر اینکه شیر یا اب مورد استفاده شما به اندازه کافی گرم باشد .

    قهوه های فوری نسبت به رطوبت بسیار حساس هستند و در صورت رسیدن رطوبت به این نوع قهوه . دانه های اسیاب شده ان حالت چسبندگی پیدا میکنند . بدین منظور . به هنگام بسته بندی . در بسته های خاص و شیشه هایی که از هوا تخلیه شده اند ( مکش هوای درون شیشه ) قرار داده میشوند . در هنگام نگهداری قهوه های فوری باید انها را در مکانهای خشک و عاری از رطوبت نگهداری کرد . گاهی دیده شده که شیشه یا جعبه حاوی قهوه را در یخچال قرار میدهند که این یک کار کاملا اشتباه است .

    درباره تعدادی از قهوه های موجود و معروف در بازار ..

    قهوه ترک ... دانه های قهوه ترک به رنگ قهوه ای و قهوه ای شکلاتی هستند و از انواع دیگر قهوه دارای دانه های درشت تری است . اما به نسبت قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو دارای عطر تندی نیست و به هنگام چشیدن . تلخی کمتر و ملایمی دارد .

    قهوه فرانسه ... نوعی از قهوه است که به هنگام بو دادن دانه ان به نسبت کمتری عمل میشود . در هنگام چشیدن به نسبت قهوه ترک تیزتر و تلخ تر است . دانه های ان دارای رنگ قهوه ای روشن و سوخته است .

    قهوه اسپرسو ... نسبت به قهوه ترک و فرانسه تلخ تر است البته نه به خاطر نوع میوه ان . احتمالا به این دلیل که به مدت بسیار زیادی به وسیله دستگاه . این نوع قهوه را بو میدهند . دارای دانه های اغلب . تیره و سیاه میباشد .

    معمولا بسیاری از این قهوه ها را با هم مخلوط میکنند و مثلا گاهی اوقات تشخیص قهوه فرانسه و اسپرسو به دلیل شباهتشان به یکدیگر . برای خواص ساده است اما برای عوام شاید کاری مشکل باشد

    کشورهای عمده تولید کننده قهوه ..

    در حال حاظر کشور برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان میباشد و بعد از کشور برزیل که گاهی به نام کشور قهوه نام برده میشود کشور کلمبیا در رتبه دوم قرار دارد .. اما همانطور که در بالا هم اشاره شد امروزه در اغلب کشورهای دنیا تولید و عرضه میشود .

    استفاده از قهوه در ایران ..

    اگر بخواهیم از استفاده کامل و دایمی قهوه در ایران نام ببریم فقط میتوانیم به نقاط جنوبی کشور اشاره داشته باشیم .. مخصوصا شهرها و کشورهای منطقه خلیج همیشه فارس . و غالبا در بین عرب های این نواحی بیشتر مرسوم است .

    در این مناطق معمولا قهوه را از قبل جوشانده و حاصل ان را که ( شربت قهوه ) نامیده میشود استفاده میکنند .. استفاده از قهوه در مراسم خاص . مقبول طبع همه است و جزء لاینفک پذیرایی از مهمانان است . ابتدا شربت قهوه را که از قبل تهیه کرده اند در ظرف مخصوصی که در گویش محلی به نام ( دله قهوه ) معروف است میریزند و سپس بر روی اتش قرار میدهند . و در نهایت در فنجان های کوچک که مخصوص قهوه خوری است میریزند .

    لازم به ذکر است که هیچگونه شکر و افزودنی دیگر به ان اضافه نمیکنند . بنده ( نگارنده وبلاگ ) به دلیل حضور در این مراسم طعم لذیذ ان را بسیار چشیده ام و هنوز مزه ان در خاطرم هست . البته به دلیل غلظت و سنگینی این نوع قهوه . میزان مصرفی ان بسیار محدود است
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  2. #2
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    قهوه، نسکافه، فوري، فوري


    قهوه‌ها يا فوري هستند يا بايد آماده شوند. قهوه فوري يا نسکافه و کافي‌ميکس‌ها براي يک فنجان بزرگ‌ آب‌جوش بسته‌بندي شده‌اند. بايد نيمي از فنجان را با شير داغ و نيمي آب داغ و شکر پر کنيم، بعد توي آن يک قاشق مرباخوري نسکافه بريزيم.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

  3. #3
    دکتر نادر آفلاین است مدیر کل انجمن ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2004
    موقعیت
    آمریکا
    ارسالها
    38,906

    پیشفرض

    قهوه فوری


    چگونگی درست كردن قهوه و انتخاب نوع قهوه در طعم و مزه آن مؤثر است ، برای آنكه قهوه ای فوری ولی خوش طعم و بامزه درست كنید: ابتدا آب را جوش آورید، سپس قهوه فوری (مانند نسكافه و غیره) را داخل آب بریزید، بگذارید تا آب دوباره بجوش بیاید و حباب های آن به طرف بالا نمودار گردد، بلافاصله شعله را خاموش كنید. بگذارید قهوه یكی دو دقیقه به همین حال بماند، سپس آن را درون فنجان بریزید . مزه قهوه ای كه به این طریق درست شود، با همه قهوه ها فرق دارد البته اگر از یك ظرف رنگ ناپذیر استفاده كنید حاصل كار بهتر خواهد بود.
    عضو تحریریه علمی ایران سلامت

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
تبلیغات متنی
گیفت کارت
تبلیغات در ایران سلامت