آلودگی گسترده گوشت دام‌های مازندران به آنتی‌بیوتیک

همشهری آنلاین:

یک مقام مسئول مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: 75 درصد گوشت‌های مازندران آلودگی به آنتی بیوتیک دارند.

فارس نوشت: غلامرضا مختارپور مسئول تحقیقات دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران اعلام کرد: با آزمایشاتی که در بقایای لاشه دام انجام شد 75 درصد دام استان مازندران آلوده به آنتی‌بیوتیک هستند.

وی با اشاره به وظیفه دامداری‌ها مبنی بر اینکه «15 روز قبل از کشتار دام نباید هیچ دارویی به دام دهند» تاکید کرد: تمام داروهای غیرقابل مصرف در ایران مصرف می‌شود.

مختارپور با اشاره به اثرات مضر بقایای آنتی بیوتیک در لاشه دام گفت: اثرات آنتی بیوتیک در دراز مدت اثر می‌کند و به مرور زمان موجب از بین رفتن سیستم ایمنی بدن و کاهش مقاومت بدن می‌شود.