تميزي زياد از حد موجب بروز آلرژي غذايي در كودكان مي‌شود


متخصصان اطفال تاكيد كردند تميزي بيش از حد موجب ابتلاي كودكان به آلرژي‌هاي غذايي مي‌شود.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، نتايج يك آزمايش جديد از سوي يك متخصص هندي تبار در انگليس آشكار ساخت كه الگوهاي زندگي بيش از بهداشتي و استريل باعث مي‌شود كه كودكان نسبت به غذاها و خوردني‌هاي معمولي مثل شير و نان واكنش‌هاي آلرژيك پيدا كنند. البته در بروز آلرژي غذايي عوامل ديگري چون تولد از طريق سزارين و مصرف آنتي بيوتيك در سالهاي نخست زندگي دخيل هستند چرا كه اين فاكتورها روي سيستم ايمني بدن تاثير مي‌گذارند.

به گزارش روزنامه اينديپندنت، دكتر نيخيل تاپار متخصص بيمارستان گريت اورموند استريت در لندن به همراه دستياران خود روي صدها كودك كه ظرف يكسال به آلرژي‌هاي روده‌اي مبتلا شده بودند مطالعه و بررسي كردند.

آلرژي غذايي مي‌تواند به شكل يك واكنش خطرناك موسوم به anaphylaxis و همچنين به صورت اگزما يا خارش و قرمزي پوست بروز كند. مطالعات نشان مي‌دهد كه به طور معمول 4 درصد از كودكان به آلرژي غذايي مبتلا هستند. اين مواد غذايي آلرژي زا شامل شيرگاو، گندم، سويا، تخم مرغ، كيوي و ساير ميوه‌ها يا سبزيجات هستند. كودكان مبتلا به اين آلرژي با علائم ناخوشايندي چون دردهاي شكمي و روده‌اي مواجه مي‌شوند.