ماهي و سبزي؛ پيشگيري از آسم

تحقيقات - گروه سلامت:

محققان به تازگي توصيه جديدي براي پيشگيري از ابتلاي كودكان به انواع آلرژي و حساسيت، از جمله آسم، ارائه كرده‌اند: مصرف ماهي و سبزيجاتي مانند لوبيا سبز در دوران كودكي.
به گزارش رويترز، در مطالعه اين محققان در دانشگاه «كرت» در يونان، كودكاني كه تا 6 سالگي در رژيم غذايي‌شان بيشتر ماهي و سبزيجات داشتند، تا 57 درصد كمتر از ساير كودكان به آسم مبتلا شده بودند.

همچنين در اين مطالعه مشخص شده كودكاني كه از ميوه تازه استفاده مي‌كردند، تا 62 درصد كمتر به خس‌خس سينه، از علائم اوليه تنگي راه‌هاي ريز تنفسي يا همان آسم، مبتلا شده‌اند.

اين محققان عقيده دارند احتمالا امگا-3 موجود در ماهي، به‌خصوص ماهي آزاد، با خاصيت ضدالتهابي‌‌اش، مي‌تواند چنين اثري داشته باشد.

در مورد سبزيجات و ميوه‌جات هم احتمالا آنتي‌اكسيدان‌ها مسئول اين فايده‌ بوده‌اند. جزئيات اين پژوهش در نشريه «آلرژي و ايمني‌شناسي كودكان» منتشر شده‌است.