قند آب ميوه‌هاي صنعتي خطر سرطان را تشديد مي‌كند


پزشكان استراليايي در يك آزمايش جديد نسبت به خطر نهفته مصرف زياد آب ميوه‌هاي بسته‌بندي در بروز سرطان هشدار دادند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين پزشكان مي‌گويند: مصرف زياد آب ميوه به دليل مقدار قند موجود در آن، در واقع احتمال ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد.

اين پزشكان در آزمايشات اخير متوجه شده‌اند كه نوشيدن بيش از 3 ليوان آب ميوه در روز احتمال بروز سرطان راست روده را كه نوعي از سرطان روده است، تشديد مي‌كند.

بنا بر گزارش روزنامه ديلي ميل، آنها تاكيد كردند: اين نوشيدني‌ها طي مراحل فرآوري و بسته‌بندي بسياري از محتويات و مواد مفيد و محافظتي خود را از دست مي‌دهند.

پزشكان، رژيم غذايي 2200 فرد بالغ را با جزئيات عادات روزانه تغذيه‌اي آنها مورد بررسي قرار دارند.

نتايج مطالعات مشخص كرد كه مصرف آب ميوه‌ها به دليل مقدار قند زيادي كه در آنها موجود است، احتمال تشكيل تومورهاي خاص را در پي دارد. بعلاوه بسياري از فاكتورهاي موجود در ميوه كه با سرطان روده مقابله مي‌كنند مثل فيبر، ويتامين c و آنتي اكسيدان‌ها، طي مراحل فرآوري براي تهيه آب ميوه، از دست مي‌روند.